legend10 wrote: @ilovegames γιατί είχαν δημοκρατία στην αρχαία Ελλάδα ψήφιζαν οι γυναίκες? αν κάνω κάτι λάθος έχω χρόνια να διαβάσω ιστορία 
όπως αναφέρω ποιο πάνω είμαι τεχνολογική οπότε δεν είμαι ειδικός να σου απαντήσω αλλά νομίζω πως όχι. :-k Επίσης δεν ήταν πάντα δημοκρατική διότι τον χρυσό αιώνα του Περικλή ανάγκαζε άλλες πόλεις-κράτη να πληρώνουν φόρους με το ζόρι για αυτό και λέω "κάποια περίοδο"
Ωστόσο φεύγουμε απο το ζητούμενο και γινόμαστε offtopic έτσι
rafor wrote: Τωρα που ψηφιζουν οι γυναικες τι χαρηκαμε???Πανε και βγαζουνε ολες τις κατινες(συγγνωμη για τον χαρακτηρισμο) βουλευτινες.Δημοκρατια δεν θα υπαρχει ποτε σε 1 εθνος γιατι ακομα και οι νομαδικοι λαοι ειχαν αρχηγους.Παντα οι ανθρωποι θελουν καποιον να ηγειται μεταξυ τους ,ωστε να κρατουνται ισορροπιες.
πολύ σωστός! (για τους νομάδες) Ωστόσο για να συμπληρώσω θα έλεγα πως δεν θέλουμε αρχηγούς όπως αυτούς που έχουμε τωρα που περισσότερο για προδότες της Ελλάδας μου φαίνονται. Αλλά κάποιον που να σκέφτεται το καλό της χώρας του.
Επίσης δεν πιστεύω πως οι γυναίκες είναι οι μόνες που ψηφίζουν λάθος.
Επίσης θέλω να πω πως δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο κόμμα που να είναι σαν τον αρχηγό που λέμε, όλοι διεφθαρμένοι μου κάνουν.