Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γυμναστική: Ασκείστε?

More
12 Oct 2010 15:59 #81374 by rafor
Καλυτερα τωρα που ολο σου το σωμα μεγαλωνει , να μην πας γυμναστηριο , γιατι θα σφιξεις και οι μυες σου δεν θα μπορουν να αναπτυχθουν.Δεν χαθηκε και ο κοσμος ...!

ΕΝΤΙΤ: Σιγα ρε BigBoss , θα πεταχθουν τα μπρατσα που εκανες απο το Move και θα σου σκισουν το μανικι... :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Oct 2010 16:55 #81381 by Lalo007

rafor wrote: Καλυτερα τωρα που ολο σου το σωμα μεγαλωνει , να μην πας γυμναστηριο , γιατι θα σφιξεις και οι μυες σου δεν θα μπορουν να αναπτυχθουν.Δεν χαθηκε και ο κοσμος ...!

Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο....

More
12 Oct 2010 16:59 #81384 by rafor
Καλα , εσυ εισαι υπεραναπτυκτος , οποτε δεν ειχες ποτε προβλημα!

More
12 Oct 2010 20:06 #81390 by Γιάννης Ρέμας

Alcatraz wrote: Το γυμναστήριο Joe Weider δεν είναι στην Φιλαδέλφεια? Αν είναι αυτό τότε έχω ακούσει ότι έκλεισε.

Εγώ θέλω να παω γυμναστήριο αλλά η προπονήτρια μου λέει να μην παω ακόμα γιατί είμαι στην ανάπτυξη και δεν θα ψηλόσω αλλά αμα παω. Ισχύει?

δεν έχει μόνο στην Φιλαδέλφεια είναι μεγάλη αλυσίδα γυμναστήριων όσο για το άλλο νομίζω δεν είναι καλό να κάνεις βάρη άμα είσαι στην ανάπτυξη καλά είναι να ρωτήσεις στο γυμναστήριο τής γειτονιά σου

More
12 Oct 2010 20:28 #81398 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote: Εγώ θέλω να παω γυμναστήριο αλλά η προπονήτρια μου λέει να μην παω ακόμα γιατί είμαι στην ανάπτυξη και δεν θα ψηλόσω αλλά αμα παω. Ισχύει?

Απ'όσο ξέρω εγώ, αυτό ισχύει. Όμως πάει ανάλογα και το είδος άσκησης που θα κάνεις. Αν σηκώνεις βάρη μου φαίνεται θα σταματήσεις να ψηλώνεις. Οπότε κάτσε με τα βαράκια στο σπίτι σου και γυμναστήριο πας στα 24-25.

Εγώ πάντως το θεωρώ σπατάλη να πηγαίνει κανείς γυμναστήριο. Καλύτερα να κάνεις αυτό που λέμε "φυσική" άσκηση(παίρνεις τα βουνά και τα λαγκάδια τρέχοντας), παρά να ασκείσε σε γυμναστήριο. Είναι λάθος όλη η ιδέα του γυμναστηρίου.

More
12 Oct 2010 20:52 #81400 by Γιάννης Ρέμας

TheReaper wrote:

Alcatraz wrote: Εγώ θέλω να παω γυμναστήριο αλλά η προπονήτρια μου λέει να μην παω ακόμα γιατί είμαι στην ανάπτυξη και δεν θα ψηλόσω αλλά αμα παω. Ισχύει?

Απ'όσο ξέρω εγώ, αυτό ισχύει. Όμως πάει ανάλογα και το είδος άσκησης που θα κάνεις. Αν σηκώνεις βάρη μου φαίνεται θα σταματήσεις να ψηλώνεις. Οπότε κάτσε με τα βαράκια στο σπίτι σου και γυμναστήριο πας στα 24-25.

Εγώ πάντως το θεωρώ σπατάλη να πηγαίνει κανείς γυμναστήριο. Καλύτερα να κάνεις αυτό που λέμε "φυσική" άσκηση(παίρνεις τα βουνά και τα λαγκάδια τρέχοντας), παρά να ασκείσε σε γυμναστήριο. Είναι λάθος όλη η ιδέα του γυμναστηρίου.

το γυμναστήριο είναι άμα θες να φτιάξεις σώμα άμα θες να είσαι σε φόρμα τότε παίρνεις τα βουνά και περνάς και πιο ευχάριστα

More
12 Oct 2010 21:28 #81401 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Η πιο καλή ασκηση παιδια ειναι η κολύμβηση. Παντα ηθελα να παω σε ενα κολυμβητήριο αλλα ο πατερας μου δεν μου πληρωνε τον μηνα τα λεφτα οποτε δεν πηγα ποτε! Τωρα δεν παω λόγω χρονου :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
12 Oct 2010 21:45 #81405 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote: Η πιο καλή ασκηση παιδια ειναι η κολύμβηση. Παντα ηθελα να παω σε ενα κολυμβητήριο αλλα ο πατερας μου δεν μου πληρωνε τον μηνα τα λεφτα οποτε δεν πηγα ποτε! Τωρα δεν παω λόγω χρονου :P

Κι εσύ τι την ήθελες την πισίνα; Ας πήγαινες στη θάλασσα να δεις πως είναι το χειμερινό μπάνιο. Και μετά να μας πεις κι εμάς! :mrgreen:

More
12 Oct 2010 22:49 #81425 by Ιβάν

TheReaper wrote:

BigBoss wrote: Η πιο καλή ασκηση παιδια ειναι η κολύμβηση. Παντα ηθελα να παω σε ενα κολυμβητήριο αλλα ο πατερας μου δεν μου πληρωνε τον μηνα τα λεφτα οποτε δεν πηγα ποτε! Τωρα δεν παω λόγω χρονου :P

Κι εσύ τι την ήθελες την πισίνα; Ας πήγαινες στη θάλασσα να δεις πως είναι το χειμερινό μπάνιο. Και μετά να μας πεις κι εμάς! :mrgreen:

Ναι, αν ζήσει όμως μετά από αυτό. Για να το κάνει κανείς αυτό θα πρέπει να το κάνει για χρόνια και να το κάνει σταδιακά. Οχι σκωτσέζικο ντους όπως λέμε. :wink:

More
13 Oct 2010 00:03 #81433 by Στέφανος Τρίγγας
Εγώ γυμνάζομαι με το ποδήλατο όταν πάω και έρχομαι από την σχολή.