Σε ποιον να πρωτοαπαντήσω τώρα.
Πρώτα στον Lalo. Αν έχω κάποιο ορθογραφικό, θα είναι μόνο στο Jacobsberg, το οποίο ξέρω ότι προφέρεται Γιάκομπς μπέρυ, αλλά δεν ξέρω πως γράφεται στα Σουηδικά.
Legend10: Ρε φίλε, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να πεις και να "ακούσω" το ύφος στο οποίο θα έλεγες αυτό που έγραψες αν ήσουν μπροστά μου. Μια ματιά στον κανόνα 5 θα κάνει καλό. Πάντως, αν κατάλαβα κάτι, όχι φωτογραφία της δεν έχω, ούτε το fb της(παρέλειψα να πω ότι εκείνη με ρώτησε αν έχω fb και τελικά μου έδωσε το mail της). Φυσικά και της έχω μιλήσει, αλλιώς πως θα την γνώριζα. Τώρα για το χαβαλέ που αναφέρεις, εγώ την είδα, μου άρεσε και πήγα και της μίλησα.
Αυτό που ρώτησε και ο Nikolis. Έχω κοπέλα, αλλά αυτή είναι για την Ελλάδα. Πρέπει όμως να έχουμε καλές σχέσεις και με το εξωτερικό.
Όσο για την ιδεολογία, εντάξει ρε φίλε. Ούτε εγώ ήξερα ότι θα το κάνω κι ας το σκεφτόμουν σε ολόκληρη τη διαδρομή. Μέχρι να φτάσω μπροστά της, νόμιζα πως δεν θα βγει ο τζόγος, κατάλαβες. Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο με την ιδεολογία.
rafor: Φίλε μου, αν άκουγες τον τόνο και το ύφος που της μιλούσα, θα γέλαγες κι εσύ. Εγώ απλά επανέλαβα αυτό που είπα, καθώς εκείνη (μάλλον προσποιήθηκε ότι) δεν άκουσε τι της είπα. Δεν επέμενα σα λυσσασμένος, όπως λες κι εσύ. Και η απόσταση να ξέρεις ότι είναι μικρό πράμα. Θα την ψήσω να έρθει το καλοκαίρι κατά δω μεριά.
Draginfable, όχι ρε συ τι να αλλάξει μετά τα 23; Εσύ δηλαδή αν θες να πεις σε μια κοπέλα πλαγίως ότι την γουστάρεις δε θα της κάνεις κομπλιμέντο για τα μάτια της; Ε, κι εγώ βρήκα μια δικαιολογία. Κι άμα δεις για τι Σουηδέζα μιλάμε...άστο ρε φίλε. Άστο. Δηλαδή...άστο. Βέβαια ήταν και μερικές σφουγγαρίστρες, αλλά έχει και τις αναλαμπές της η Σουηδία.
Και τέλος το σημαντικότερο. Alcatraz. Δεν είναι θράσος. Είναι κωλοφαρδία και κομμάτι αυτοπεποίθηση. Το να λες ότι είσαι gentleman σημαίνει ότι φέρεσαι με σεβασμό στις γυναίκες. Και απ' όσο κρίνω εγώ, δε νομίζω ότι έκανα κάτι το απρεπές στην κοπέλα. Ήμουν ευγενικότατος. Και πολύ, μα πολύ τυχερός.