Alcatraz wrote:
TheReaper wrote: Πες τα ρε Lalo! Μα καλά, δεν διάβασες τον τίτλο; Λέει "Πώς ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ μια γυναίκα" όχι το αντίθετο. Ας έκανες κάτι απ' όλα αυτά φίλε μου Alcatraz και η επιτυχία ήταν στο τσεπάκι σου...
:
Ελα τώρα εξυπνάδες! Ποιος λακαμάς θα πάει να τα πει ολα αυτα σε μια κοπέλα? Παντός όχι εγώ! Το θέμα είναι να την ρήξεις συναισθηματικά. Αν το πετύχεις αυτό τότε είναι που την έριξες! Απλά δεν ξέρω τι να πω! Κάτι σαν το "θες να τα φτιάξουμε?", αλλά είναι πολύ φλώρικο. Καμιά ιδέα από κανέναν έμπειρο (π.χ. Κουτσουμπας)?
Ναι, περίμενε συμβουλή από τον "τιτανομεγιστοκατακτητή" Κουτσούμπα και σήκωθηκες!

Τα πράγματα είναι απλά, να είσαι ο εαυτός σου. Βγειτε για καφε, καντηνα να γελασει, πες αστειακια και ιστοριουλες που θα ελεγες και με φιλους κι ολα οκ. Απλα με τη γυναικα της πετας και καμια σποντα για κατι που σου αρεσει πανω της και εκει βλεπεις αν οντως γουσταρει. Ολα θα παρουν το δρομο τους. Αμα περναει καλα, αν οχι με την 1η, τότε με το 2ο ποτο θα δεσει το γλυκο. Αμα παλι στο παιζει ιστορια και σου ριξει 1-2 φορες ακυρο να βγειτε τοτε πας παρακατω. Στην Ελλαδα ζεις, εχεις εκατομμυρια επιλογες γυρω σου, δεν θα κατσεις να σκασεις.