Alcatraz wrote: Μια χαρά είμαστε στο ύψος! Επίσης αυτή είναι τόσο όμορφη που δεν θα έλεγες ότι ετώ ίναι ετε25 αλλά θα σου ερχόταν στο νου το 20!
Το signature μου.
Alcatraz wrote: Επίσης τι έχετε πάθει όλοι σας με τα νομικά... λες και κάνουμε κάτι κακό και θα μας βρουν ανάμεσα σε τόσους!
Θα σας δουν και θα σας καρφωσουν γιατι πολύ απλα αυτό. Είναι νομικό αδίκημα ΤΕΛΟΣ.
Alcatraz wrote: Επίσης οι γονείς μου ξέρουν ότι βγήκαμε μαζί και ο πατέρας μου λέει συνέχεια και βλακίες για μας τους 2! Και δεν πρόκειται μόλις θα τα φτιάχνω με μια γκόμενα να πηγαίνω και να το λέω στους γονείς μου!
Οταν λες βλακιες τι εννοεις; Επισης δεν χρειαζεται να τους το πεις, θα το καταλαβουν μονοι τους οταν θα τους ζητας καθημερινα λεφτα για να την βγάλεις εξω.
Alcatraz wrote: ΥΓ. Χτες της είπα να αφήσει το μαλί της κάτω γιατί είναι πιο όμορφη έτσι... άρχισε να μου στέλνει διάφορα. Τελικά το άφησε κάτω (της πρόσφερα και τριαντάφυλλο), μετά της είπα ότι είναι πολύ όμορφη έτσι και σήμερα τι? Το ξανάκανε! Τυχαίο? Δεν νομίζω!
1ον) Από που στο καλό κόβεις τα τριαντάφυλλα;
2ον) Πού στο καλο τα βάζει όλα αυτα τα τριαντάφυλλα αυτη;
3ον) Και εγω εχω πει σε ατομα οτι τους παει καποιο συγκεκριμενο στυλ και το εχουν ακολουθησει, αυτο δεν σημαινει οτι με γουστάρουν!