Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οδηγείες για...γιαγιάδες!

More
03 Jul 2010 23:37 #74831 by thanasis
ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE

Μπορεί οι νεότεροι να καταλαβαίνουμε αρκετά ευκολα τα της τεχνολογίας και του internet αλλά υπάρχουν πολλοί μεγάλοι άνθρωποι που δεν έχουν την ίδια ευκολία. Το google έφτιαξε ένα video που προορίζεται για γιαγιάδες. Σε αυτό εξηγεί πως θα κάνουν video chat.

[youtube:1agf7b8w]
[/youtube:1agf7b8w]
Μπραβο στην google! :icon applaud: :icon applaud: :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jul 2010 00:09 #74833 by Aνέστης Αδαμίδης
Με όλον το σεβασμό παιδιά, εγώ νομίζω πως όλο αυτό θα είνα μια παταγώδη αποτυχία. Δηλαδή θα μου πείτε τώρα ότι ο παππούς μου ή η γιαγιά μου θα μάθουν να κάνουν video-call μέσω Skype & MSN όταν με το ζόρι κάθονται να μάθουν πως να χρησιμοποιούν το κινητό τηλέφωνο; Εγώ πιστεύω πως δεν θα ασχοληθούν καν με αυτό το πρόγραμμα. Δείχνουν οι άλλοι στις διαφημήσεις γέρους ανθρώπους να ρίχνουν τρελό τυφλό σύστημα στο πληκτρολόγιο ενώ δεν βλέπουν μπροστά τους και όταν εγώ δεν μπορώ να το συνηθίσω εδώ και πέντε χρόνια! Και η υπερβολή έχει τα όριά της. Δεν μπορώ να φανταστώ για ποιον λόγο ή τι κέρδη θα έχουν από αυτήν την κίνηση οι εταιρείες.

Please Log in or Create an account to join the conversation.