Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μοναδικό σόου με φώτα

More
18 May 2010 00:29 #72232 by thanasis
Δείτε ενα μοναδικό σόου με φώτα που έκαναν σε κτίριο στην Πολωνία. Πρέπει να τους πήρε πάρα πολύ χρόνο για να το σχεδιάσουν όλο αυτό... \:D/

[youtube:2q0xiz8p]
[/youtube:2q0xiz8p]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 May 2010 10:12 #72238 by Μπάμπης Χαραλάμπους
LOL κυριολεκτικά ζωγράφισαν με τα pixel!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
18 May 2010 11:04 #72240 by Άγγελος Φασούλης
Φοβερό το όλο θέαμα αν εξαιρέσεις ότι οι τελευταία σειρά στα δεξιά δεν δούλευε. =D>

More
18 May 2010 12:53 #72245 by Aνέστης Αδαμίδης

draginfable wrote: Φοβερό το όλο θέαμα αν εξαιρέσεις ότι οι τελευταία σειρά στα δεξιά δεν δούλευε. =D>

Ίσως έτσι ήταν σχεδιασμένο. Γιατί εμένα δε μου φαίνεται ότι έχανε η εικόνα. Πάντως αυτό μου θυμίζει και ένα συντριβάνι που είχα δει στην τηλεόραση κι έριχνε νερό από πάνω κι έφτιαχνε διάφορα σχέδια. Πρέπει να ήταν στην Κίνα, νομίζω.

More
18 May 2010 13:12 #72247 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Πω πω, τέλειο. Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Αναρωτιέμαι όμως πώς το έκαναν αυτό. Είχαν συνδέσει το φώτα των δωματίων με κάποιο υπολογιστή;

PC user forever !!!

More
18 May 2010 16:27 #72264 by doxitis
Καλα νταξει απιστευτο!Τι εκαναν οι ανθρωποι!?!
Πραγματικα θα τους πηρε πολλες ωρες σιγουρα!

More
19 May 2010 21:52 #72369 by Άγγελος Φασούλης

TheReaper wrote:

draginfable wrote: Φοβερό το όλο θέαμα αν εξαιρέσεις ότι οι τελευταία σειρά στα δεξιά δεν δούλευε. =D>

Ίσως έτσι ήταν σχεδιασμένο. Γιατί εμένα δε μου φαίνεται ότι έχανε η εικόνα. Πάντως αυτό μου θυμίζει και ένα συντριβάνι που είχα δει στην τηλεόραση κι έριχνε νερό από πάνω κι έφτιαχνε διάφορα σχέδια. Πρέπει να ήταν στην Κίνα, νομίζω.

Δες περίπου στο 6:35 που λέει Matrix Has You το u στο you είναι μισό. Εκεί το πήρα χαμπάρι ότι δεν ανάβει.

More
19 May 2010 23:54 #72385 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος

draginfable wrote:

TheReaper wrote:

Δες περίπου στο 6:35 που λέει Matrix Has You το u στο you είναι μισό. Εκεί το πήρα χαμπάρι ότι δεν ανάβει.

Δεν έχεις άδικο. Δεν το είχα προσέξει ούτε εγώ. (Δεν είχα δει και όλο το βίντεο κιόλας).

PC user forever !!!

More
20 May 2010 10:53 #72398 by Βαλάντης
Ψψψψψψψψψ θα το δούλεψαν σίγουρα πολύ καιρό αλλά το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να τους αποζημίωσε όλους, εντυπωσιακό..

More
22 May 2010 13:44 #72550 by Aνέστης Αδαμίδης

draginfable wrote:

TheReaper wrote:

Ναι ούτε εγώ το είχα δει όλο... Άδειασμα....