Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διακοπές: Που θα πάτε/Που πήγατε?

Poll: Που θα πάτε φέτος διακοπές? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Κυκλάδες
7 29.2%
Ιόνιο
4 16.7%
Δωδεκάνησα
No votes 0%
Κρήτη
4 16.7%
Aλλα νησιά
5 20.8%
Ηπειρωτική Ελλάδα
3 12.5%
Εξωτερικό
1 4.2%
Total number of voters: 8
Only registered users can participate to this poll
More
14 Aug 2008 14:18 #45781 by Stevepredator
Πήγα τον Ιούλιο στο Άγιο Παντελεήμονα ένα 7ήμερο (Πιερία άμα δεν ξέρετε το μέρος)
Και πριν 2 μέρες γύρισα από ένα 10ήμερο στο οποίο έκανα τον γύρο της Κρήτης πέρασα πολύ καλά και στα 2 μέρη ιδιέταιρα στο δεύτερο κατά τη διάρκεια του οποίου είχα και κάποια επιτυχία (αν ξέρετε τι εννοώ

Cause the only real predator is Stevepredator

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Aug 2008 15:16 #45804 by Esperos

IloveCONSOLES\ wrote: Εγω πηγα κατα Σαλαμίνα πλευρα κοντα μεν αλλα εαν εχεις και τους φιλους σου μαζι ειναι τελεια..

Σαλαμινα εχω και εγω εξοχικο! Μου αρεσει αρκετα και ειναι μονο 15 λεπτα απο την Αθηνα!

More
15 Aug 2008 00:28 #45854 by Μπάμπης Χαραλάμπους

aposperittis\ wrote:

IloveCONSOLES\ wrote: Εγω πηγα κατα Σαλαμίνα πλευρα κοντα μεν αλλα εαν εχεις και τους φιλους σου μαζι ειναι τελεια..

Σαλαμινα εχω και εγω εξοχικο! Μου αρεσει αρκετα και ειναι μονο 15 λεπτα απο την Αθηνα!

Στο Περαμα μενεις και ειναι 15 λεπτα; εμενα με παιρνει καμια ωρα μιαμιση αναλογως

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
15 Aug 2008 00:38 #45857 by Esperos
Ειπα 15 λεπτα απο την Αθηνα οχι απο το σπιτι μου! Παρεπιπτώντος κερατσινι εμενα αλλα τα τελευταια 3 χρονια μετακομησα Κυψελη

More
15 Aug 2008 00:53 #45868 by Μπάμπης Χαραλάμπους

aposperittis\ wrote: Ειπα 15 λεπτα απο την Αθηνα οχι απο το σπιτι μου! Παρεπιπτώντος κερατσινι εμενα αλλα τα τελευταια 3 χρονια μετακομησα Κυψελη

Α που ειναι το house Σου (αν θες βεβαιως) στην Σαλαμινα; Μπορει να ξαναπαω του χρονου, περασα πολυ καλα!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
15 Aug 2008 13:15 #45933 by Esperos
Κακηβιγλα ειναι αν ξερεις απο εκει! Ειμαι πανω σε βουνο αλλα εχει την ομορφια του και αυτό.

More
15 Aug 2008 13:33 #45934 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εχω ακουσει αλλα δεν..
Εγω ήμουν κοντα

More
15 Jul 2009 14:25 #56397 by Ρωμανός Βογιατζής
Εγώ θα πάω που λέτε και βουνό και θάλασσα για βουνό Καρδίτσα για θάλασσα Σάμο ....!!!! Φεύγω το άλλο σάββατο....!!!!

More
15 Jul 2009 14:46 #56404 by Esperos
Δυστυχώς δε θα πάω πουθενά :cry: Το οικονομικό βλέπετε δε μου επιτρέπει τέτοιες πολυτέλειες. Κάνα ΣΚ όμως θα κάνω καμιά απόδραση έτσι για να ξεσκάσω λίγο.

More
15 Jul 2009 14:49 #56406 by Ρωμανός Βογιατζής

aposperittis wrote: Δυστυχώς δε θα πάω πουθενά :cry: Το οικονομικό βλέπετε δε μου επιτρέπει τέτοιες πολυτέλειες. Κάνα ΣΚ όμως θα κάνω καμιά απόδραση έτσι για να ξεσκάσω λίγο.

Dont worry , πήγαινε στο Πορτο Ράφτη για μπανάκι που είναι κοντά στην αθηνα και αξίζει !!!!!!έχει πολύ ωραίες παραλιες !!!!!