Panteiakos wrote: Αυτοί που γράφουν, γράφουν (αν δεν είναι και όλας) σαν 19 χρονες κοπελίτσες που τέλειωσαν με το ζόρι ενα μονοετές ιεκ δημοσιογραφίας. Άθλιο συντακτικό, μπόλικο κουτσομπολιο,χώσιμο σε όποιον δεν γουστάρουμε, κατινιές, ειδήσεις 2-3 χρόνια πριν, χαζές τοποθετήσεις σε σοβαρά θέματα που δεν κατέχουν κ.α. Το μόνο θετικό είναι οτι το βλέπει τόσος κόσμος με αποτέλεσμα κάποιες σημαντικές καταγγελίες.
Δεν γνωριζω οντως ποιος γραφει, αλλα αν εχω καταλαβει καλα, στο team ειναι και καποιος γνωστος δημοσιογραφος, στο αρθρο απο το zougla.gr το λεει :
''Είναι γνωστό ότι όποιος επιθυμεί την ηλεκτρονική ενημέρωση δεν κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του blogspot, πολύ περισσότερο όταν είναι δημοσιογράφος, αλλά χρησιμοποιεί το gr για να είναι εμφανής η ταυτότητά του.''
Panteiakos wrote: Βέβαια τραγικό για εμένα να ποσταρείς αρνητικά για ενα εστιατόριο/ταβέρνα πχ χωρίς να πας εσύ ο ίδιος να δεις όπως έκανε τις τελευταίες μέρες. Δηλαδή αν εγώ είμαι ανταγωνιστής με ενα μαγαζί μπαίνω.. θάβω τον δίπλα το βλέπει η μιση Ελλάδα και οκ...
Αφ ενός συμφωνω σε αυτο που λες, αφ ετερου ομως δεν παύει να ειναι κατι τρομερα σημαντικο για αυτους που εχουν καποιο (σημαντικο) λόγο να καταγγείλουν καποιον ...
Σε ολα τα αλλα που λες συμφωνω απολυτα, περι δημοκρατιας, ανωνυμιας κλπ ...
Panteiakos wrote:
Frank16 wrote: κριμα ηταν αρκετα χρήσιμο blog :armata sad:
Frank διαφωνώ μαζί σου φίλε
αρκετα χρησιμο για μενα προσωπικα ... μπαινεις σε ενα site και μεσα σε ενα λεπτο διαβαζοντας τους τιτλους της πρωτης σελιδα, εχεις διαβασει τα σημαντικοτερα γεγονοτα που συμβαίνουν γυρω σου, δεν σε υποχρεωνει κανεις να διαβασεις ολοκληρο το αρθρο, ουτε να ακουσεις τα αθλια δελτια ειδησεων στην tv για να ενημερωθεις . Δεν λεω πως ειναι αριστη η ενημερωση, δεν παύει ομως να ειναι αρκετα συντομη και σφαιρικη ... τελος κανεις κλικ σε δυο-τρια αρθρα (τοσα ειναι για μενα καθε φορα) που σε ενδιαφερουν περισσοτερο και τελειωσες.Ποιο αλλο site στο προσφέρει αυτο? Γι αυτο και το χαρακτήρισα αρκετα χρήσιμο ... Τελος αν καποια μερα χρειαστω να καταγγείλω κατι και θελω να το δει όσο δυνατον περισσοτερος κοσμος, δεν θα το γραψω στο facebook,ουτε σε καποιο forum, αλλα εκει ...