Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς

More
30 Dec 2007 16:29 #39528 by Μάνος Γρυπάρης
Η αλλαγή του χρόνου μας βρίσκει συνήθως είτε σε σπίτι, είτε σε κέντρο ή...και στα δύο μαζί (ο ιδανικός συνδυασμός, δηλαδή αλλαγή σε σπίτι και μετά φύγαμε για το κέντρο). Εσείς για που έχετε προγραμματίσει να περάσετε το φετινό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Dec 2007 17:27 #39536 by Νικολής Ασημάκης
Προσωπικά, στο ισόγειο του σπιτιού μου μετακόμισε η οικογένεια ενός κολλητού μου και θα περάσουμε την Πρωτοχρονιά μαζί!

More
30 Dec 2007 18:11 #39537 by Χρήστος Αρχοντάκης
Βασικα σπιτι.Με γιαγιαδεσ πατεραδες μαμαδες και θειους.Καλα θα περασουμε.Επισης το τραπεζι οπως καθε χρονο θα ειναι γεματο.Φαι για ενα λοχο δηλαδη.

More
30 Dec 2007 20:10 #39541 by Agelos Tsimidakis
Δουλεύοντας! Τραγουδάω με το group μου τους JetLag στο ρεβεγιόν του Kitchen Bar στη μαρίνα αλίμου.

More
30 Dec 2007 21:10 #39543 by Μάνος Γρυπάρης

angelo\ wrote: Δουλεύοντας! Τραγουδάω με το group μου τους JetLag στο ρεβεγιόν του Kitchen Bar στη μαρίνα αλίμου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
31 Dec 2007 01:40 #39546 by Αντώνης Κατρής
Πρακτικά δεν αξίζει να πας σε μαγαζί τέτοιες μέρες... Είναι υπερβολικά ακριβά χωρίς λόγο και γίνεται χαμός πέραν του σημείου που να το γουστάρεις... Οπότε με φίλους στο σπίτι είναι η ιδανική επιλογή.

More
31 Dec 2007 02:15 #39549 by Stavros
Συμγωνώ και γω ότι οικογενειάκα είναι καλύτερα.(Μέρες που ναι...)

Κάθε Παρασκευοσάββατο σε club και μαγαζιά είμαστε, αξίζει και μια φορά το χρόνο να περνάμε καλά με γονείς-συγγενείς....

Ανυπομωνώ να έρθει εκείνη η στιγμή που θα πιάσω την τράπουλα στα χέρια μου για να ξεκινήσει το καθιερωμένο black-jack.... :D

Και επειδή με την οικογένεια παίζουμε 1-2 euro και ξενερώνουμε, πάντα ξεκινάμε πριν με τα ξαδέλφια να παίζουμε δήθεν και καλά μόνοι μας, έτσι για τη χαρά του παιχνιδιού με κουμπιά....

Που να ήξεραν ότι το κάθε κουμπί αντιστοιχεί με 10 euro...lol

More
31 Dec 2007 04:48 #39551 by Kostas
H allagi tou xronou 8a ginei logika spiti mazi me tous goneis mou alla meta 8a paw se magazi me tin parea mou mexri prwias.

More
31 Dec 2007 08:41 #39553 by Αντώνης Παπαθανασίου
No offence σε όσους έχουν αντίθετη άποψη, αλλά γιατί κέντρο ρε παιδιά;

Γενικότερα γιατί έξω;

Πείτε με υπερβολικό αλλά πιστεύω πως τέτοιες γιορτές δεν αξίζει ο όλος σαματάς της εξόδου. Βγάλτε απ'έξω τον πανικό, την ακρίβεια, και τον εκνευρισμό, γιατί να κάνεις κάτι ή να πας κάπου που μπορείς να πας οποιαδήποτε άλλη βραδιά; Καλύτερα σπίτι με παρεούλα, φαϊ, X^2 μπουκάλια κρασί, και τράπουλα :cool:

ps: ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒ...εεε Blackjack. Να παίζετε poker που είναι ομαδικό άθλημα :p

More
31 Dec 2007 13:14 #39557 by Agelos Tsimidakis