Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάλαντα: Σας τα είπανε?

More
30 Dec 2007 17:26 #39535 by Νικολής Ασημάκης
Ρε Μάνο, ούτε σε μας ήρθε κανείς, πράγμα περίεργο. Πέρισι και πρόπερσι είχα πάει και εγώ να πω τα κάλαντα, αλλά φέτος δεν πήγα με τους φίλους μου για να μην μας πουν τίποτα του στυλ "ΡΕ @@ΠΑΙΔΑ!! ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ;;;". Πέρσι μας είχε τύχει τέτοιο σκηνικό σε μερικούς που πήγαμε και μόνο που δεν μας έδιωξαν με τις κλωτσιές!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Dec 2007 02:32 #39550 by Stavros
Στα κάλαντα των χριστουγέννων μου χτυπήσαν 2 κοπελίτσες 16-17 χρονών....Ανοίγω εγώ (που μπαίνω στα 19 με το νέο έτος), και με το που με είδαν σκάλωσαν.(Λένε από μέσα τους, πω-πω ρόμπα γίναμε).Η πλάκα είναι ότι περίμενα 10-15 δευτερόλεπτα μέχρι να πάρουν μπρος και να ρωτήσουν "Να τα πούμε???"....

Απαντάω καταφατικά με πολύ καλή διάθεση, και οι θεές μου τα είπαν με κατεβασμένο κεφάλι.Στα μισά τους λέω εγώ και του χρόνου και τους δίνω ένα 10euro(μην μας περάσουν και για γύφτους).Το πήραν δεν είπαν ούτε μια τυπικη ευχή (ένα καλή χρονιά βρε αδελφέ) και φύγαν έτσι...

Πραγματικά ήταν ο πλήρης εξευτελισμός του εθίμου...Δηλαδή τι περιμέναν να τα λένε όλο σε κυριούλες και παππούδες??

More
31 Dec 2007 04:57 #39552 by Kostas
Oxi,giati poli apla den anoigw oute tin porta.

More
31 Dec 2007 13:06 #39556 by Vassilis

Vega_SM\ wrote: Στα κάλαντα των χριστουγέννων μου χτυπήσαν 2 κοπελίτσες 16-17 χρονών....Ανοίγω εγώ (που μπαίνω στα 19 με το νέο έτος), και με το που με είδαν σκάλωσαν.(Λένε από μέσα τους, πω-πω ρόμπα γίναμε).Η πλάκα είναι ότι περίμενα 10-15 δευτερόλεπτα μέχρι να πάρουν μπρος και να ρωτήσουν "Να τα πούμε???"....

Απαντάω καταφατικά με πολύ καλή διάθεση, και οι θεές μου τα είπαν με κατεβασμένο κεφάλι.Στα μισά τους λέω εγώ και του χρόνου και τους δίνω ένα 10euro(μην μας περάσουν και για γύφτους).Το πήραν δεν είπαν ούτε μια τυπικη ευχή (ένα καλή χρονιά βρε αδελφέ) και φύγαν έτσι...

Πραγματικά ήταν ο πλήρης εξευτελισμός του εθίμου...Δηλαδή τι περιμέναν να τα λένε όλο σε κυριούλες και παππούδες??

oooo... γιατί ρε σε χάλασε;! xPPPPP :lol:

btw, εγώ πήγα και σήμερα και εβγαλα 116,50€ xPPP χεχε... δεν με χάλασε, αλλά λεω Μακεδονήτικα και τα οικονομάω πιο χοντρά