- Thank you received: 0
Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Γιατί να βγουμε από την Ευρωπαικη Ενωση?Απο το ευρώ ναι.Αλλά το ότι αλλάζουμε νόμισμα δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να μας πετάξει έξω.Ας δώσουν κι αυτοί όσα χρωστάνε από το κατοχικό δάνειο γιατί η επιτροπή τα υπολόγισε σε 340 δις δηλαδή 25 δις πανω απο το δάνειο μας.Αν τα είχαμε θα ξεχρεώναμε και θα μας έμεναν και ρέστα.ashbringer wrote: Η ώρα των τελικών υπογραφών-αποφάσεων είναι κοντά.Δεν νομίζω ότι τους συμφέρει να βγούμε απο την ευρωπαική ένωση γιατί θα ακολουθήσουν και άλλοι με τα ίδια προβλήματα μετά απο εμάς και το αποτέλεσμα θα είναι καλώς η κακώς αυτή η νομισματική ένωση να σπάσει.Είμαστε η πρώτη χώρα που βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο και είναι σίγουρο ότι κανείς τους δεν ξέρει πως να αντιμετωπίσει την περίπτωσή μας.Ήμουν και θα είμαι πάντα υπερ της δραχμής καθότι ποτέ δεν είμασταν έτοιμοι να μπούμε στην ευρωπαική ένωση και πιστεύω ότι πριν είμασταν καλύτερα.Ελπίζω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.