Λοιπόν ανοίγω αυτο το thread με την προυπόθεση να συμμετάσχουν όλοι και να πουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
Τι τους την δίνει, με τι σπάζονται, με τι εκνευρίζονται, με τι την βρίσκουν, τι γουστάρουν........
Ξεκινάω πρώτος για να βγάλω το άχτι μου!
Αν και οι περισότεροι λείπετε θα το δείτε όταν με το καλό γυρίσετε...
Μου τη δίνει απίστευτα το οτι πρέπει να ψάχνω μισή ώρα + ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο δρόμο της Αθήνας (Κυψέλη) για να βρω να παρκάρω.
Μου την σπάει που μου τα πέρνουν οι ασφάλειες, τα τέλη κυκλοφορίας, η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ και ειδικά η Δεή να ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ για όλα αυτά που ζητάει, αντίθετα όλο διακοπές, αυξομειώσεις (αρχίζω και ροπιάζω....)
Μου την δίνει που όλα γινονται για τα κωλολεφτά, πολέμοι, λοιμοί και γενοκτονίες.
Μου την δινει που οταν σκίζεσαι για τους άλλους βρίσκεις παντα τον μπελα σου.
Μου τσακίζουν τα νεύρα όλοι αυτοί που περπατάνε στην μέση του δρόμου σαν μ@λ@κες και φταίνε πάντα τα μηχανάκια που "τρέχουν" και όχι αυτοί που δεν ανοίγουν τα γκαβά τους να δουν.
Μου τη δίνει όσο δε πάει που δεν μπορω να τρέχω με 200 σε όλους τους δρόμους, που δεν έχουμε δρόμους, που κάθομαι και ακούω τον καθε καραγκιόζη οτι τιμές ειναι στάσιμες και ανα ημέρα βλέπω αύξηση 50% στα προϊόντα.
Μου γ....ει το μυαλό που άλλοι γεννήθηκαν πλούσιοι και άλλοι φτωχοί, μου την δίνει που δεν μπορώ να πάρω το αμάξι που γουστάρω, να πάρω το PC που γουστάρω. Μου την δίνει που όλοι κοιτάνε πως να σου τα φάνε ενώ ξέρουν οτι δεν έχεις, μου την δίνει που κανένας δεν δίνει δεκάρα για κανέναν, μου την δίνει που "όταν λέω καλημέρα" να με κοιτάνε σαν ηλίθιοι λες και τους έβρισα την μανα (την επόμενη όμως αυτό θα κάνω).
ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ..............