Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γάλα

More
24 Jun 2007 11:27 #33758 by Μάνος Αλιμπέρτης
Εντωμεταξύ τώρα που κοίταξα το δικό μου δέλτα ( :mrgreen:

Everything that has a beginning has an end...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jun 2007 13:43 #33764 by Kostas Giagias
Replied by Kostas Giagias on topic Γάλα
kai egw gia ktyphmeno milaw...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
25 Jun 2007 11:44 #33782 by Kostas Giagias
Replied by Kostas Giagias on topic Γάλα
σημερα στην NET ήταν ένας επιστήμονας (ΚΑΤΣΑΡΟΣ) χωρίς να ακούσω την ειδικότητα του που είπε ότι είναι HOAX και ότι δεν ισχύει.

Η πλάκα είναι ότι το είχα διαβάσει πριν πολύ καιρό (πάνε μήνες) και το κοιτούσαμε όταν αγόραζα γάλα.

Τώρα βγήκε σε πολύ κόσμο το email και έγινε ντόρος...Χωρις αλήθεια όμως...

Μπορεί η βιομηχανίες να κάνουν τέτοια αλλά σίγουρα χωρίς την προστασία του νόμου...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
25 Jun 2007 23:05 #33828 by a Guest
Replied by a Guest on topic Γάλα
Kαλά ναι,αλλά αν το έκαναν δε νομίζω οτι θα το διαφήμιζαν κιόλας πάνω στο κουτί.
Hoax είναι 100%

More
26 Jun 2007 00:20 #33840 by nm
Replied by nm on topic Γάλα
Παιδιά τι να πω δεν νομίζω να ήσυχοι ότι "ξαναπαστεριονονται" τα γαλατα μέχρι και πέντε φορες. Αλλα πάλι δεν μπορώ να καταλάβω ότι η ίδια εταιρία χρησιμοποιεί 2-3 διαφορετικά υλικά για τις συσκευασίες της. Σήμερα στο super market είδα σε γαλατα της δέλτα τους αριθμούς 1, 3 και 4... Το ότι η κάθε εταιρία έχει το δικό της υλικό συσκευασίας είναι πολύ εύκολο να το καταλάβεις αλλα οι συσκευασίες τις ίδιας εταιρίας είναι ίδιες, στο χέρι τουλάχιστον...

More
26 Jun 2007 00:30 #33841 by Νίκος Θεοδωρής
Παιδιά πάντως σίγουρα είναι hoax..Μάλιστα σε κάποιο άλλο blog διάβασα στέλεχος της Δέλτα να διαψεύδει την είδηση.. Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο τύπο, οι αριθμοί οφείλονται στον τρόπο παραγωγής του γάλακτος (κάτι με τα εργοστάσια έπαιζε, κάπως έτσι το εξηγούσε)..Σίγουρα πρόκειται για αριθμούς που δεν πρέπει να μας επηρεάζουν στην επιλογή της συσκευασίας που θα αγοράσουμε..(Όσοι πίνουν δηλαδή γιατί εγώ σπάνια πίνω, άντε να πιώ μόνο σε καφέ)

More
16 Jul 2007 11:07 #35296 by Μπάμπης Χαραλάμπους
ΠΩΠΩ! Μην με ξενερώνετε! Milko πινω!!!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.