Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πόσες ώρες έχετε αφιερώσει σε ένα βιβλίο;

Poll: Πόσες συνεχόμενες ώρες έχετε αφιερώσει σε ένα βιβλίο; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

1
1 5.9%
2
No votes 0%
3
3 17.6%
4
2 11.8%
5
1 5.9%
6
4 23.5%
Άλλες ( γράψτε πόσες )
6 35.3%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
12 Dec 2006 18:17 #23661 by Νικολής Ασημάκης
Αυτό το topic, ανοίγει γιατί με έχει κεντρίσει η περιέργια να μάθω πόσες συνεχόμενες ώρες έχετε αφιερώσει σε ένα βιβλίο. Γράψτε πόσες ώρες ήταν και για πιο βιβλίο! :D

Το ρεκόρ μου είναι με το Έραγκον. Διάβαζα 24 συνεχόμενες ώρες! ( Με ένα διάλλειμμα για μεσημεριανό, μόνο και μόνο για να μην ακούω την γκρίνια της μάνας μου! ) Αναφορικά, το βιβλίο το τέλειωσα την ίδια μέρα που το πήρα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Dec 2006 18:33 #23663 by Nikos
Εγω το περισσοτερο ειναι 3 ωρες...παραπανω δεν μπορω λογων ζαλαδας...

More
12 Dec 2006 18:37 #23664 by Νικολής Ασημάκης

darkleader\ wrote: Εγω το περισσοτερο ειναι 3 ωρες

Στο Έραγκον πιστεύω.

Υ.Γ. Γράψτε και το βιβλίο, παρακαλώ!

More
12 Dec 2006 18:45 #23665 by Kostas Giagias
Πάρα πολλές ώρες και για πολλά βιβλία... κυρίως με stephen king

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
12 Dec 2006 18:51 #23667 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Εξαρτάται για τι βιβλίο. Για τα βιβλία του σχολείου τα έχω φάει με το κουτάλι. Και για αυτά τα βιβλία ψήφισα. Υπολογίστε 8 μήνες επί 16 ώρες τη μέρα.....

More
12 Dec 2006 18:54 #23668 by Νικολής Ασημάκης

jimisballjohn\ wrote: Εξαρτάται για τι βιβλίο. Για τα βιβλία του σχολείου τα έχω φάει με το κουτάλι. Και για αυτά τα βιβλία ψήφισα. Υπολογίστε 8 μήνες επί 16 ώρες τη μέρα.....

Καλά ρε, jimisballjohn, για τα σχολικά θα ρωτούσα; Όλοι μας έχουμε σπάσει ρεκόρ και ρεκόρ εκεί! :P

More
12 Dec 2006 19:11 #23671 by Βιβή Κεφαλωνίτη
Νομίζω ότι το περισσότερο ήταν για το Silmarillion όπου διάβαζα τουλάχιστον 5-6 ώρες την ημέρα (μου πήρε περίπου μια βδομάδα να το τελειώσω)!

More
12 Dec 2006 19:22 #23673 by Νικολής Ασημάκης

Tyrenda\ wrote: Νομίζω ότι το περισσότερο ήταν για το Silmarillion όπου διάβαζα τουλάχιστον 5-6 ώρες την ημέρα (μου πήρε περίπου μια βδομάδα να το τελειώσω)!

Eγώ το Silmarillion το τελείωσα σε 2 μέρες! :P

More
12 Dec 2006 19:38 #23676 by Νikos Gameworld

Nikolis\ wrote: Αυτό το topic, ανοίγει γιατί με έχει κεντρίσει η περιέργια να μάθω πόσες συνεχόμενες ώρες έχετε αφιερώσει σε ένα βιβλίο. Γράψτε πόσες ώρες ήταν και για πιο βιβλίο! :D

Το ρεκόρ μου είναι με το Έραγκον. Διάβαζα 24 συνεχόμενες ώρες! ( Με ένα διάλλειμμα για μεσημεριανό, μόνο και μόνο για να μην ακούω την γκρίνια της μάνας μου! ) Αναφορικά, το βιβλίο το τέλειωσα την ίδια μέρα που το πήρα!

ligo yperboliko se brisko...
esy den ka8osoun stin karekla fitroses ekei.......!!!!!!!!!

:twisted:

More
12 Dec 2006 20:12 #23677 by Νικολής Ασημάκης

devil\ wrote:

Nikolis\ wrote: Αυτό το topic, ανοίγει γιατί με έχει κεντρίσει η περιέργια να μάθω πόσες συνεχόμενες ώρες έχετε αφιερώσει σε ένα βιβλίο. Γράψτε πόσες ώρες ήταν και για πιο βιβλίο! :D

ligo yperboliko se brisko...
esy den ka8osoun stin karekla fitroses ekei.......!!!!!!!!!

:twisted:

Βασικά την περισσότερη ώρα ήμουν ξαπλωμένος. :roll: