Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μετρό

More
16 Nov 2006 12:00 #22335 by Μάνος Γρυπάρης
Από το επίσημο site (ametro.gr) ο χάρτης που δείχνει τις μελλοντικές στάσεις παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

Κόκκινη γραμμή (2): Από Άγιο Δημήτριο θα επεκτείνεται προς Ηλιούπολη, Αργυρούπολη και θα τερματίζει στο Ελληνικό, ακριβώς δίπλα στο γήπεδο των Σουρμένων. Βόρεια απ'τον Άγιο Αντώνιο θα έχει στάσεις για Περιστέρι & Ανθούπολη.
Μπλε γραμμή (3): Απ'το Μοναστηράκι θα επεκταθεί στις στάσεις: Βοτανικός, Ελαιώνας, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός, Νίκαια, Ταμπούρια, Πειραιάς, Δημοτικό Θέατρο (λογικά για να φτάσετε Πειραιά θα θέλετε αντίστοιχο χρόνο με τον ηλεκτρικό)

Τέλος υπό σχεδιασμό είναι και η γραμμή...4, που θα ξεκινάει απ'το Άλσος Βεϊκου και θα καταλήγει στο Μαρούσι. Ρίξτε της μια ματιά γιατί έχει δεκάδες περιοχές και πιθανόν κάποιες που να σας ενδιαφέρουν άμεσα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2006 12:52 #22338 by Πανος Π
Replied by Πανος Π on topic Μετρό
Αυτή η τέταρτη γραμμή θα μας σώσει αφεντικό...
:mrgreen:

"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.

More
16 Nov 2006 13:03 #22340 by Αντώνης Κατρής
Αυτή η 4η γραμμή όταν θα γίνει ελπίζω ότι θα έχω πάρει πτυχίο και δε θα τη χρειάζομαι... Άσε που θα γίνει του Αγίου (Π....) ανήμερα... Πάντως απ'ότι βλέπω θα έχει μετρό να πας και στο Βοτανικό οπότε για μπαλίτσα ότι πρέπει θα'ναι

More
16 Nov 2006 17:49 #22356 by Δημήτρης Σκιάννης
Σκατά,πάλι τίποτα κοντά στο σπίτι μου δηλαδή.... :cry:

Να πάρω πτυχίο μέχρι να γίνει

More
16 Nov 2006 23:30 #22373 by Μάνος Γρυπάρης

i-VTec\ wrote: Και το Ελληνικό δεν με χάλασε ΚΑΘΟΛΟΥ...

Τι θα κάνεις εδώ κάτω στο Ελληνικό ρε Δημήτρη? Θα φας κανένα σουβλάκι από τα 10 (μετρημένα) σουβλατζίδικα που έχουμε? Εκτός κι αν έρθεις να δεις τα Σούρμενα! Γιατί από καφετέριες μην περιμένεις και πολλά

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Nov 2006 03:12 #22377 by Δημήτρης Σκιάννης
Τόσες εκθέσεις γίνονται στο Ελληνικό ρε,μας βγαίνει η ψυχή να κατέβουμε... :P Σκέψου να γίνει και καμιά πιστούλα... ;)

More
18 Nov 2006 01:13 #22412 by Panagiotis Koutelidakis
Replied by Panagiotis Koutelidakis on topic Μετρό
Αν τα κάνουν αυτά και σύντομα (πριν το τέλος του 2008, όμως, δεν το βλέπω), καλά θα είναι.

More
21 Nov 2006 21:02 #22542 by Φιλιππος Κλειδαράς
Κορυδαλλος - Βοτανικος οτι πρεπει για να βλεπουμε την ομαδαρα μας χωρις να παιρνουμε τα καρα μαζι...οεο!!!

More
22 Nov 2006 23:24 #22645 by Γιώργος Σοφιανός
Θα συμφονίσω με τον απο πανω μου !!
Λενε πως η κατασκευή