Soulseeker\ wrote: Xax . Den tha elega oti einai thema RPG .Genikos egw vlepw game oneira an ligo prin paw gia upno exw liwsei gia kapoies wres ena paixnidi h genikos an ekeinh thn hmera paizw sunexeia ena paixnidi. Alles fores evlepa maxes kai taktikes apo total war,alles fores epeza ston upno mou unreal , alles Dota kai warcraft ktl 
Μου φαίνεται ότι έχεις ενσωματώσει και το PC μέσα σου..
Εμένα πολλές φορές μου έχει τύχει να χειρίζομαι τον υπολογιστή στον ύπνο μου.. με βάση το gaming. Δεν θα ξεχάσω με τίποτα το πόσες ώρες είχα λιώσει παλιά στο Unreal Tournament 1.. και μετά σκότωνα και στον ύπνο μου, και χωρίς να φτάνει μόνο αυτό.. έπαιζα και την πίστα του σχολείου μου(δημοτικό τότε).Απόλαυση! Με εντυπωσίασε η πίστα αλλά δεν γνώριζα να χειρίζομαι τον Unreal editor

.
Μετά είχαν βγει τα πόκεμον και έβλεπα ότι έπιανα πόκεμον(από την pokemon red τότε) Άλλη πώρωση!.
Σήμερα.. όχι τίποτα σπουδαίο αλλά πριν μήνες είχα δει ένα πράμα σαν περιπέτεια.. ότι πήγα σε άλλη διάσταση και έβλεπα τα πάντα 3D+(παρόμοια γραφικά και με το happy feet), πεντακάθαρα νερά, φύση, τοπίο.. κάτι που δεν βρίσκεις εύκολα στην πόλη.Από εκεί καταλαβαίνεις πόσο παράσιτο είναι ο άνθρωπος μπροστά στην φύση. Πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!