Από το fantasymag.gr:
Όπως οι περισσότεροι Θεσσαλονικείς ξέρετε στη χωματερή των Ταγαραδων, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη πόλη, έχει ξεσπάσει μια τεράστια πυρκαγιά που υφίσταται 4 μέρες τώρα. Εξαιτίας της πυρκαγιάς αυτής ελευθερώνετε παρά πολοί τόνοι τοξικών αερίων καρκινογόνων για τον άνθρωπο. Σύμφωνα με καθηγητές και μελετητές υπάρχουνε 3 λίμνες βάθους 37 μέτρων γεμάτες με τοξικά υγρά των σκουπιδιών που σαπίζουν εδώ κ χρόνια. Αν τα υγρά από αυτές τις λίμνες φτάσουν στον Θερμαϊκό, ο κόλπος θα νεκρωθεί για 100 χρόνια προκαλώντας την μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στην Ελλάδα!! Από τις 3 αυτές λίμνες η μια έχει ήδη υπερχειλίσει κ τα υγρά (τα οποία προσωπικά όταν τα ακούω μου έρχεται εμετός) χύνονται στους χείμαρρους της περιοχής με προορισμό τον Θερμαϊκό!!
Η κυβέρνηση έχει πάρει το θέμα πολύ χαλαρά κ δεν δίνει σχεδόν καθόλου προσοχή. Αφήνει την πυρκαγιά να καεί στη χωματερή 4 μέρες . Όπως είπα κ προηγουμένως σκουπίδια που καίγονται ελευθερώνουν στη ατμόσφαιρα τόνους από μεθάνιο κ άλλα τοξικά αέρια(δεν ξέρω τι ακριβώς δ είμαι ειδικός) τα οποίο είναι εξαιρετικά επικυνδινα κ καρκινογόνα!!!!
Η πυρκαγιά εκτός από αυτή που φέρνετε καεί και μέσα στο έδαφος(αφού τα σκουπίδια είναι 8αμενα) άρα η κατάσβεση της με νερό είναι ανέφικτη. Ο μοναδικός τρόπος να σβηστεί είναι ρίχνοντας χώμα, όμως ως τώρα έχουν πέσει μονό 3 φορτηγά(απειροελάχιστο χώμα δ)...
Ο σκοπός αυτού του τοπικ είναι οι users να το δημοσιεύσουν και σε άλλα φορουμ ώστε η κυβέρνηση κ η τοπική αυτοδιοίκηση να κινητοποιηθούν!!! Η πυρκαγιά πρέπει να σβηστεί ΑΜΕΣΑ αλλιώς κινδυνευει η ζωή μας.
Iwonderwhatthelongwhitebuttonunderthekeyboarddoes..
"Μην πεις ότι δεν έχουμε αλλα θέματα στην εκπομπή!"
"Γιατί;"
"Θα μας στείλει αλλά δέκα αν το ακούσει..."
Ω ναι ακούει...