Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οικολογική Καταστροφή στη Θεσσαλονίκη.

More
25 Jul 2006 12:17 #17276 by Markos Stefanou
Από το fantasymag.gr:

Όπως οι περισσότεροι Θεσσαλονικείς ξέρετε στη χωματερή των Ταγαραδων, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη πόλη, έχει ξεσπάσει μια τεράστια πυρκαγιά που υφίσταται 4 μέρες τώρα. Εξαιτίας της πυρκαγιάς αυτής ελευθερώνετε παρά πολοί τόνοι τοξικών αερίων καρκινογόνων για τον άνθρωπο. Σύμφωνα με καθηγητές και μελετητές υπάρχουνε 3 λίμνες βάθους 37 μέτρων γεμάτες με τοξικά υγρά των σκουπιδιών που σαπίζουν εδώ κ χρόνια. Αν τα υγρά από αυτές τις λίμνες φτάσουν στον Θερμαϊκό, ο κόλπος θα νεκρωθεί για 100 χρόνια προκαλώντας την μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στην Ελλάδα!! Από τις 3 αυτές λίμνες η μια έχει ήδη υπερχειλίσει κ τα υγρά (τα οποία προσωπικά όταν τα ακούω μου έρχεται εμετός) χύνονται στους χείμαρρους της περιοχής με προορισμό τον Θερμαϊκό!!

Η κυβέρνηση έχει πάρει το θέμα πολύ χαλαρά κ δεν δίνει σχεδόν καθόλου προσοχή. Αφήνει την πυρκαγιά να καεί στη χωματερή 4 μέρες . Όπως είπα κ προηγουμένως σκουπίδια που καίγονται ελευθερώνουν στη ατμόσφαιρα τόνους από μεθάνιο κ άλλα τοξικά αέρια(δεν ξέρω τι ακριβώς δ είμαι ειδικός) τα οποίο είναι εξαιρετικά επικυνδινα κ καρκινογόνα!!!!

Η πυρκαγιά εκτός από αυτή που φέρνετε καεί και μέσα στο έδαφος(αφού τα σκουπίδια είναι 8αμενα) άρα η κατάσβεση της με νερό είναι ανέφικτη. Ο μοναδικός τρόπος να σβηστεί είναι ρίχνοντας χώμα, όμως ως τώρα έχουν πέσει μονό 3 φορτηγά(απειροελάχιστο χώμα δ)...

Ο σκοπός αυτού του τοπικ είναι οι users να το δημοσιεύσουν και σε άλλα φορουμ ώστε η κυβέρνηση κ η τοπική αυτοδιοίκηση να κινητοποιηθούν!!! Η πυρκαγιά πρέπει να σβηστεί ΑΜΕΣΑ αλλιώς κινδυνευει η ζωή μας.

Iwonderwhatthelongwhitebuttonunderthekeyboarddoes..

"Μην πεις ότι δεν έχουμε αλλα θέματα στην εκπομπή!"
"Γιατί;"
"Θα μας στείλει αλλά δέκα αν το ακούσει..."

Ω ναι ακούει...

Please Log in or Create an account to join the conversation.