Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Poker (texas hold'em κλπ)

More
23 Jul 2006 07:35 #17190 by Αντώνης Παπαθανασίου
Μετά απο περίπου 5 ώρες λιωσίματος σε online poker (texas hold'em πάντα!) είπα να ρωτήσω αν υπάρχει κανείς άλλος που να ασχολείται με το άθλημα. Παίζω εδώ και 2 χρόνια περίπου, κυρίως online, αλλά και με παρέα καμιά φορά (το live δεν συκρίνεται με τίποτα!... άντε ίσως με "I never" αλλά και πάλι :P ). Αφήστε που δυστυχώς λίγοι από τις παρέες μου παίζουν την συγκεκριμένη παραλλαγή, προτιμώντας τις πιό ξενέρωτες (5 φύλλα στο χέρι και αλλαγή μέχρι 2/3, κλπ)...

Προς το παρόν παίζω στο pokerstars.net, με play money μόνο, αλλά θα ψηνόμουν μα μαζευτεί παρέα για εβδομαδιαία π.χ. παιχνίδια. Παίζει κανείς άλλος από εμάς; αν μαζευτούμε πολλοί κιόλας κανονίσουμε και κανένα mini-tourney (με μάρκες πάντα! :twisted: )

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Aug 2006 10:28 #17791 by Konstantinos Ketsietzis
Οκ είμαστε 2 για Τέξας

Sleep is only a bad substitute for caffeine.

"2 ώρες είναι θα περάσουν..." πάντα στο Gamesradio.gr Καθημερινά 12:00 με 14:00

More
07 Aug 2006 10:51 #17793 by Αντώνης Παπαθανασίου
yeah! παίζουμε μόνο hold'em, με ολόκληρη τράπουλα (ακόμα και σε τεσσάρι) και καμιά φορά "νεκροταφείο".

Μέχρι στιγμής είμαστε 4 απο την πλευρά μου, 2 εσείς, άρα ψάχνουμε άλλους τρείς :D

Έλααα να μαζευόμαστε :)

More
12 Dec 2006 21:49 #23693 by Αντώνης Παπαθανασίου
Δείτε τώρα πως μπορεί ένα full house να σου κοστίσει $300.000! 8O
www.poker.gr/html/ent/017/ent.1017.asp

Και απο'τι λένε είναι το μεγαλύτερο pot που έχει παιχτεί, νομίμως τουλάχιστον!
Μαγκιά του Gus, κωλόφαρδος μεν, αλλά όλοι ξέρουμε πως η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς :roll:

More
03 Mar 2007 21:15 #28417 by DIMITRIS
Καλησπερα παιδια ειδα το θεματακι σας και μου αρεσει...!Εγω onlinepoker παιζω πολλες ωρες.Επισης και μια σελιδα www.clubpoker.gr/

More
04 Mar 2007 15:09 #28454 by Πανος Π
Κάτι διάβασα πρόσφατα σε ένα περιοδικό και μου ακούστηκε ενδιαφέρον.. Όταν βρω χρόνο σκέφτομαι να το ψάξω λίγο. Θα τα ξαναπούμε τότε..

"2 ώρες είναι θα περάσουν...": Καθημερινά 12:00-14:00.

More
04 Mar 2007 17:57 #28459 by DIMITRIS
se poio peridiko diabases.gia pese mou giati de ksero.eyxaristo perimeno apantisi sou.