Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

"Έφυγε" ο Robin Williams

More
12 Aug 2014 02:38 #147837 by Μάνος Γρυπάρης
[attachment=0:3gei5t0d]<!-- ia0 -->robin-williams-dead-obit.jpg<!-- ia0 -->[/attachment:3gei5t0d]

Ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της γενιάς μας, ο Robin Williams, βρέθηκε νεκρός σήμερα Δευτέρα σε ηλικία 63 ετών!

Η αιτία θανάτου σύμφωνα με τους γιατρούς ήταν η ασφυξία η οποία σύμφωνα με τους ιατροδικαστές ίσως προκλήθηκε από αυτοκτονία. Ο ηθοποιός έπασχε από κατάθλιψη κι ακολουθούσε πρόγραμμα αποκατάστασης από χρήση ναρκωτικών ουσιών. Η γυναίκα του Susan Schneider ζήτησε κατανόηση και σεβασμό στην ιδιωτική ζωή της οικογένειας, εξαιτίας του γεγονότος. Είχαν μαζί 3 παιδιά.

Ο Robin Williams είχε κερδίσει πολλά βραβεία Emmy και χρυσές σφαίρες για τις ερμηνείες του. Αξίζει να δείτε τα Good Will Hunting και What Dreams may come όπως και πολυάριθμες ακόμη ταινίες.

Μας άφησε σε ηλικία 63 ετών.

[BBvideo 560,340:3gei5t0d]
[/BBvideo:3gei5t0d]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Aug 2014 03:20 #147841 by Γιώργος Λόλας
Κρίμα για την κατάληξή του. Ήταν από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς. Δε θα ξεχάσω την ερμηνεία του στο What Dreams May Come (από τις αγαπημένες μου ταινίες που την είδα πριν δύο χρόνια), στο August Rush, αλλά και στο Άνθρωπος των Δύο Αιώνων.

Θα μας λείψει το ταλέντο του.

More
12 Aug 2014 04:31 #147842 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Εκπληκτικός, ο άνθρωπος - συνώνυμο της κωμωδίας, λάτρης της χώρας μας και καταπληκτικός ηθοποιός, με ρεσιτάλ στο Good Will Hunting. Άδοξο τέλος, κρίμα, μόλις στα 63 του χρόνια, θα ζει για πάντα μέσα από τις ταινίες του. Έφυγε έχοντας προβλήματα κατάθλιψης αυτός που μας έκανε να κλαίμε από τα γέλια!

More
12 Aug 2014 04:43 #147844 by Γιώργος Λόλας
Α και για όσους δε το θυμούνται, ο Robin Williams έχει ονομάσει την κόρη του Zelda. Και οι δύο αγαπούν τα The Legend of Zelda και στο παρακάτω βίντεο μιλούν για την αγάπη τους για το Ocarina of Time. Μάλιστα όλη η οικογένεια τους δήλωνε φανατική με το gaming.

[youtube:24smgx28]
[/youtube:24smgx28]

Πατέρας και κόρη έχουν πρωταγωνιστήσει επίσης σε μερικά σποτάκια της Nintendo, τα οποία μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω άρθρα:
Zelda: Skyward Sword με Robin Williams

Zelda και Robin Williams: Τρέιλερ Νο. 2

3DS τρέιλερ: Zelda και Robin Williams!

More
12 Aug 2014 15:27 #147870 by Γεώργιος Μανταφούνης
Πραγματικά, πολύ κρίμα. Πολύ καλός ηθοποιός και φαινόταν και πολύ καλός άνθρωπος. Είναι κρίμα.

R.I.P.

More
12 Aug 2014 15:50 #147871 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Πολύ κρίμα.Μεγάλος ηθοποιός και έφυγε σχετικά νέος.

R.I.P :(

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
12 Aug 2014 16:55 #147872 by Petros
Κρίμα πολυ κρίμα. Ενας ταλαντούχος άνθρωπος. Χαίρομαι που ειχα την ευκαιρία να μεγαλώσω με τις ταινίες του.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
12 Aug 2014 22:35 #147892 by Νικολής Ασημάκης
Για να πετάξω και την ατάκα μου, αν υπήρχε κάτι "θετικό" σε αυτό το συμβάν, είναι ότι εξαιτίας του, ενώ καθόμουν και χάζευα βίντεο του στο youtube αφού το έμαθα, έψαξα λίγο για τη σχέση του με τα Zelda και με έπεισε επιτέλους να κάνω κίνηση και να παίξω κάποιο παιχνίδι της σειράς.

• a Guest
  • New Member
  • New Member
More
12 Aug 2014 22:49 #147894 by a Guest
Replied by a Guest on topic "Έφυγε" ο Robin Williams
R.I.P. Θα μας λείψει είναι η αλήθεια αλλά η αυτοκτονία δεν είναι λυ΄ση :?

More
13 Aug 2014 22:16 #147974 by Donnie Darko
Μεγαλος ηθοποιος!Ενας απο τους αγαπημενους μου,Ενας που μεγαλωσα βλεποντας ταινιες του και γελωντας.Κριμα Ελαφρυ το χωμα να σε σκεπασει
Αντιο Robin Williams εισαι και θα εισαι ο μεγαλυτερος ηθοποιος που γνωρισε ο κοσμος! :( :(
τα σεβη μου την οικογενεια του.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)