Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Aposperittis vs Συγγραφή!

More
31 Jul 2014 18:21 #147399 by Esperos
Οι παλιότεροι σίγουρα θα με θυμάστε, για τους νεώτερους θα σας συστηθώ τώρα! Το όνομα μου είναι Μάριος Καρακατσάνης και είμαι ένα από το παλιότερα μέλη και παλιός συνεργάτης του GameWorld. Η ειδικότητα μου είναι τα ΜΜΟ RPG μιας και εδώ και 7 χρόνια έχω παίξει (και παίζω) ότι και αν βγει μιας και είμαι φανατικός με τα ΜΜΟ και μόνο. Με την ευκαιρία μέσα από εδώ, να ευχαριστήσω και τον Μάνο για την δυνατότητα που μου είχε δώσει τότε που συνεργαζόμασταν, να μου σβήνει κυριολεκτικά την κάψα φροντίζοντας να μου βρίσκει πάντα ένα κλειδάκι για της ΒΕΤΑ των ΜΜΟ που με έκαναν και έχανα τον ύπνο μου!!!
Τώρα όλα αυτά όμως, ανήκουν στο όμορφο παρελθόν, τώρα παίζω πολύ πιο αραιά και σίγουρα όχι τόσο φανατισμένα, μιας και οι προτεραιότητες μου έχουν αλλάξει! Πλέον έχω γίνει συγγραφέας έχοντας στο ενεργητικό μου 2 βιβλία 400 σελίδων το κάθε ένα, καθώς και 14 δωρεάν διηγήματα για όλους τους αναγνώστες μου και μάλιστα σε μορφή flipbook που για πρώτη φορά παρουσίασα πρώτος στην Ελλάδα μαζί με μουσική υπόκρουση και φωτογραφίες για να σπάει η μονοτονία του ebook.
Το στιλ που γράφω είναι φαντασίας-τρόμου (όχι φρίκης) όπου μέσα από την ιδιαίτερη γραφή μου, καταφέρνω να κάνω τον αναγνώστη να δεθεί κυριολεκτικά με τον πρωταγωνιστή. Από τα σχόλια που λαμβάνω στο ΦΒ καθώς και στις ομάδες μου, βλέπω ότι στον κόσμο αρέσουν τα έργα μου και μάλιστα του χρόνου θα βγει στην Ελληνική αγορά για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια ιστορία μου σε μορφή Anime αλλά και κόμικ!

Περισσότερες πληροφορίες για εμένα για όποιον ενδιαφέρετε ας δει τα παρακάτω links:

Για όποιον θέλει να γίνουμε φίλοι στο ΦΒ:
www.facebook.com/Karakatsanis.Marios

Το προσωπικό μου site:
www.marioskarakatsanis.gr

Ότι αφορά εμένα, τα έργα μου, καθώς και όλες οι συνεντεύξεις μου:
www.marioskarakatsanis.gr/links/

Όλα τα δωρεάν μου διηγήματα:
www.marioskarakatsanis.gr/mikres-istories/

H ομάδα μου στο ΦΒ:
www.facebook.com/groups/MKfanclub/

Με χαρά να σας δω και να σας γνωρίσω όλους και όλες μέσα από την συγγραφική μου προσπάθεια, μιας και η αρχή του να γράφω έγινε μέσα από το αγαπημένο μας φόρουμ, το GameWorld!

Και δύο βίντεο!
[BBvideo 560,340:2vg8dg1b]
[/BBvideo:2vg8dg1b]

[BBvideo 560,340:2vg8dg1b]
[/BBvideo:2vg8dg1b]

[img

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jul 2014 21:32 #147406 by Νικολής Ασημάκης
Πολύ καλή φάση Μάριε. Προσωπικά θα κάτσω να διαβάσω σίγουρα δουλειά σου και θα σου κάνω σχόλια. Και καλώς σε βρήκαμε και πάλι μετά από αρκετά χρόνια.

More
01 Aug 2014 12:53 #147415 by Γιώργος Λόλας
Επειδή έχω κι εγώ το μικρόβιο της συγγραφής Μάριε, χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να συζητάω με έναν άνθρωπο σαν κι εσένα. Καλώς σε βρήκαμε ξανά φίλε :)

Θα μπω απόψε να διαβάσω τα διηγήματα που έχεις στο site και μελλοντικά σίγουρα θα ψάξω ένα από τα βιβλία σου.

More
01 Aug 2014 13:14 #147418 by Esperos
Σας ευχαριστω πολύ παιδιά! Καλώς σας βρήκα!

More
01 Aug 2014 14:22 #147419 by Νικολής Ασημάκης

aposperittis wrote: Σας ευχαριστω πολύ παιδιά! Καλώς σας βρήκα!

Και επειδή δεν βλέπω σχετικό σχόλιο, πρέπει να μπερδεύτηκες από την αλλαγή nickname. Νικολής εδώ. :P

More
01 Aug 2014 14:28 #147420 by Esperos
Α ρε Νικολή!!!! Μου έλειψες!!!! χαχαχχα Ακόμα μακριά μαλλιά έχεις; Για να ξεκινήσω να σε κοροϊδεύω πάλι!!!!

More
02 Aug 2014 13:33 #147489 by Donnie Darko
Καλωσηρθες πισω!Εχω διαβασει τα βιβλια σου και ειναι καταπληκτικα.Συνεχισε ετσι και ανυπομωνω για το νεο σου βιβλιο! :) :D

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
02 Aug 2014 14:02 #147490 by Esperos

GremlorD wrote: Καλωσηρθες πισω!Εχω διαβασει τα βιβλια σου και ειναι καταπληκτικα.Συνεχισε ετσι και ανυπομωνω για το νεο σου βιβλιο! :) :D

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου!