Zaratoth wrote: Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου. Κάτι πρέπει να κάνουν και οι αστυνόμοι-playmobil μου, αντί να κάθονται στα κεντρικά όλη τη μέρα πίνοντας καφέδες και σερφάροντας στο διαδίκτυο.
Δεν είναι τόσο απλό φίλε μου! Όπως είναι και μάλλον ατυχής η αντιστοίχιση με τα video games μας. Μην ξεχνάμε ότι τα playmobil απευθύνονται αποκλειστικά σε μικρά παιδιά, με ηλικιακό εύρος αυτό που αναφέρει η Άντζελα. Οπότε κατά τη γνώμη μου η εταιρεία θα έπρεπε να προσέχει περισσότερο τη θεματολογία της.
Αν βέβαια επιθυμεί να βγάλει μια σειρά παιχνιδιών που να απευθύνονται σε ενηλίκους, τότε θα πρέπει να έχει την κατάλληλη σήμανση, όπως γίνεται άλλωστε και στα video games.
Όσο για τους αστυνομικούς σου όπως λες...είναι εμφανές ότι υπάρχουν γιατί 1ον) τα μικρά παιδιά εντυπωσιάζονται από τις στολές (αν έχεις υπηρετήσει και έχεις μικρά ανήψια θα το έχεις προσέξει) και 2ον) αποτελούν μια χονδροειδή απεικόνιση του νόμου, οπότε η ύπαρξή τους σε ένα παιχνίδι μπορεί να πει κανείς ότι έχει και κάποιον διδακτικό χαρακτήρα, τον οποίο δε βρίσκω σε ένα "παιδικό" παιχνίδι που απεικονίζει/παριστάνει μια παράνομη πράξη.