Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

προβλημα στα windows xp με αρχεια .dll

More
02 Apr 2010 17:11 #70070 by Νίκος Παπαγεωργίου
Αν το προβλημα σου δεν λυθει με την επαναφορα συστηματος, τοτε δυστυχως, η μονη λυση θα ειναι το format.

Με το φτωχο μου μυαλο, σκεφτομαι οτι ισως να πηρες καποιον ιο, η να εσβησες καποιο αρχειο .dll απο το συστημα. Τα αρχεια με αυτη την καταληξη ειναι πολυ σημαντικα, και δεν πρεπει να πειραζονται. Γι'αυτο, οποιοδηποτε προγραμμα η παιχνιδι θες να ξεφορτωθεις, πρεπει παντα να το κανεις uninstall.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Apr 2010 18:47 #70077 by Alex
Windows 7 αυτή είναι η λύση...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
03 Apr 2010 05:29 #70096 by pReDiCtOR
Εμ .... ισως βρεις "φως" εδω.
Εμενα παντως που μου ελειπαν .dll files απο παιχνιδια τα βρηκα εκει.
Αλλα απ' οτι διαβασα αυτη ειναι η εσχατη λυση καθως υπαρχει το ενδεχομενο να σου λειπουν απειρα dll αρχεια. Προς το παρον δοκιμασε να κατεβασεις το dll που σου ζηταει και αν σου ζητησει στη συνεχεια και αλλα dlls τοτε κανε format η οπως ειπε ο φιλος mordred, περνα τα win7.

More
03 Apr 2010 09:16 #70097 by Kostas Milonas
Θα σου προτεινα φιλε μου να κανεις ενα ελεγχο για malware στον υπολογιστη, επειδη πιθανον να εχεις κολλησει κατι... Πολυ καλο και προτεινομενο ειναι το Malware Bytes Antimalware το οποιο μπορεις να κατεβασεις απο εδω:

download.cnet.com/Malwarebytes-A ... tag=button

Αν δε ειναι malware υπαρχουν διαφορα ενδεχομενα απο corruption σε καποιο αρχειο των Windows εως και hardware problem πχ στη RAM σου...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
03 Apr 2010 14:18 #70103 by Γιώργος Δημόπουλος
Παιδια σας χιλιοευχαριστω ολους η λυση βρεθηκε με τν επαναφορα συστηματος κ τωρα ειμαι κομπλε :icon bow: :icon bow: :icon bow: Κ παλι ευχαριστω πολυ γιατι το format θα ηταν αυτοκτονια.

More
03 Apr 2010 14:36 #70104 by Νίκος Παπαγεωργίου
Τυχερος εισαι :D

Καλου, κακου, να κρατας backup των αρχειων που εχεις στον υπολογιστη σου (μουσικη, φωτο, saves κλπ) σε εναν εξωτερικο σκληρο δισκο, ωστε να μην χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο, αν καποτε χρειαστει να κανεις format.

More
03 Apr 2010 22:01 #70144 by Μπάμπης Χαραλάμπους

1000giorgos wrote: Παιδια σας χιλιοευχαριστω ολους η λυση βρεθηκε με τν επαναφορα συστηματος κ τωρα ειμαι κομπλε :icon bow: :icon bow: :icon bow: Κ παλι ευχαριστω πολυ γιατι το format θα ηταν αυτοκτονια.

EPIC WIN! Νικησα τον mordred :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Apr 2010 23:25 #70160 by Alex
Μα και πρόβλημα να μην είχε το ίδιο θα έλεγα! :mrgreen:

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT