Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Υπότιτλους για ταινίες

More
09 Feb 2010 21:57 #68615 by Νίκος Tριανταφύλλης
Παίδια μπορείτε να μου πείτε πως βάζουμε τους υπότιτλους για μια ταίνια!συγνώμη αν αμα δεν έβαλα το topic μου σε σωστη κατηγορια!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Feb 2010 02:11 #68619 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Μπορεις να παιξεις τις ταινιες σου με το VLC Media Player. Μετα κανεις δεξι κλικ στην ταινια την ωρα που παιζει και κλικαρεις τον υποτιτλο που εχεις κατεβασει. Βασικη προυποθεση, ταινια και υποτιτλος να ειναι στον ιδιο φακελο.

More
10 Feb 2010 03:43 #68622 by pReDiCtOR
Εχεις μια πληθωρα επιλογων. 1) Μπορεις να κατεβασεις τους υποτιτλους, να κανεις rename το αρχειο και να του βαλεις το ονομα της ταινιας (υπο την προυποθεση οτι βρισκονται στον ιδιο φακελο).
Π.χ Smokin Aces 720p.avi (ταινια) -> Smokin Aces 720p.srt/sfv/... (υποτιτλοι) στον D:\Movies\Kick aRse movies!
2)Μπορεις να το κανεις με media players* οι οποιοι (αυτοματως) αναζητουν στο διαδικτυο για compatible υποτιτλους, οπως ανεφερε και ο freak
*VLC, BSplayer and so on ...
3)Κατεβαζεις τους υποτιτλους, και μεσω Video Converter μπορεις (με την επιλογη) add Subtitles να .... (τι να κανει αραγε η επιλογη αυτη ???) προσθεσεις υποτιτλους. Wow ???
4)Αν εισαι ο φιλος που δεν ξερει πως να συγχρονισει, υποτιτλους για να δει Big Bang (απο το μηνυμα) τοτε ...
.
Προτιμοτερος τροπος ειναι ο υπ'αριθμον 2, αλλα επειδη δεν βρισκει (ο media player) παντοτε υποτιτλους στη γλωσσα που θελεις Η και καθολου, πας στον 1.

Τωρα, για το που βρισκεις υποτιτλους ... πας Goooogle - > (γλωσσα) subs. E.g greek subs (Αν και εγω προτιμω english subs) πατας το enter (αυτο που βρισκεται πανω απο το shift, κοντα στα βελακια, και λογικα θα σου βγαλει αποτελεσματα το google' αφου διαβασεις τις περιγραφες τον αποτελεσματων της ΠΡΩΤΗΣ σελιδας πας στην επιλογη που θεωρεις πιο "εγκυρη" και θα πατησεις download (συνηθως ειναι σε ενα κουτακι).
note: ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ, απλως ... καπως ετσι εξηγησα σε εναν φιλο μου να κατεβαζει κατι AddOns.

More
10 Feb 2010 09:14 #68624 by Vagelis
Το www.subs.gr αν θυμαμαι καλα ειναι καλο site.
Αλλα γενικα υπαρχουν αρκετα sites
Οπως ειπαν και τα παιδια ταινια &υποτιτλοι πρεπει να χουν ιδιο ονομα(αλλα αλλοι καταληξη .avi η ταινια, .srt οι υποτιτλοι) &να'ναι στον ιδιο φακελο,τα καλα dvd δλδ μαρκασ,οχι απαιρετητα ακριβα,εγω εχω ενα lg που το πηρα 25€,τα παιζει χωρι προβλημα.αν θες για το pc το KMplayer (ή TheKMplayer)τα παιζει κομπλε χωρις αλλες ρυθμισεις.
Αν θες να κανεις ενσωματωσει,δηλαδη ταινια+υποτιτλουσ σε 1 αρχειο,τοτε κανεις παλι την διαδικασια με τα ονοματα &χρησιμοποιεις το προγραμμα AVI ReComp.

More
10 Feb 2010 11:16 #68625 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εγω παλι θελω να κανω την εξης απορια....
Υπάρχει καποιο ευκολο στην χρηση προγραμμα το οποιο να επιτρεπει να ενσωματώνεις υποτιτλους τους οποιους τους φτιάχνεις εσυ εκείνη την ώρα;

σ.σ. Οι υποτιτλοι αν γινεται να είναι οποιοδήποτε χρώματος και να μπορω να τους βάλω σε οποιο σημειο (πανω κατω αριστερα δεξια) του βιντεο θελω.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
10 Feb 2010 15:17 #68633 by pReDiCtOR

BigBoss wrote: Εγω παλι θελω να κανω την εξης απορια....
Υπάρχει καποιο ευκολο στην χρηση προγραμμα το οποιο να επιτρεπει να ενσωματώνεις υποτιτλους τους οποιους τους φτιάχνεις εσυ εκείνη την ώρα;

σ.σ. Οι υποτιτλοι αν γινεται να είναι οποιοδήποτε χρώματος και να μπορω να τους βάλω σε οποιο σημειο (πανω κατω αριστερα δεξια) του βιντεο θελω.

Εγω το παραπανω το κανω με το sony vegas* στα AMV που προσπαθω να φτιαξω τωρα τελευταια. Το κανεις με layers, εχεις ως background την ταινια και φτιαχνεις layer στο οποιο προσθετεις κειμενο (insert text), ετσι μπορεις να επιλεξεις μεγεθος, χρωμα και "τοποθεσια" του κειμενου που προσθετεις. Και μπορεις παντοτε να επεξεργαστεις του υποτιτλους με notepad.
*Δεν ειναι και τοοοοοοσο δυσκολο στη χρηση.

More
10 Feb 2010 15:31 #68634 by Μπάμπης Χαραλάμπους

predictor wrote: Εγω το παραπανω το κανω με το sony vegas* στα AMV που προσπαθω να φτιαξω τωρα τελευταια. Το κανεις με layers, εχεις ως background την ταινια και φτιαχνεις layer στο οποιο προσθετεις κειμενο (insert text), ετσι μπορεις να επιλεξεις μεγεθος, χρωμα και "τοποθεσια" του κειμενου που προσθετεις. Και μπορεις παντοτε να επεξεργαστεις του υποτιτλους με notepad.
*Δεν ειναι και τοοοοοοσο δυσκολο στη χρηση.

Χμμ το Vegas το εχω αλλα δεν μου λειτουργει γιατι λεει πως δεν εχω αρκετή μνήμη...

Το PC βεβαια εχει 4 GB μνημης αλλα φαντα΄ζομαι πως το πρόβλημμα το δημιουργεί το λειτουργικό που τρωει πολυ μνημη.... (Windows s-Vista)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.