Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty: Modern Warfare 3

More
09 Nov 2011 16:40 #101233 by call of duty
καποια παραπονα για το games
1 ρε παιδια δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει αλλα με ενοχλησε πολυ που αλλαξαν το red dot του MW2 και εβαλαν αυτο του Cod 4..........μα γιατι να βγαλουν τοσο ωραιο attachment?
2 μονο εγω εχω τοσο μεγαλο προβλημα να παιξω με φιλους?μεχρι στιγμης δεν εχω παιξει ουτεε μια φορα με φιλο μου,εχετε και εσεις τετοια προβληματα?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2011 17:58 #101234 by Νίκος Γεωργόπουλος
ερωτηση προς οσους το εχουν ηδη παρει.
gameplay time γνωριζουμε? Το battlefield ειναι 10-12 ωρες περιπου.

More
09 Nov 2011 19:22 #101237 by Άγγελος Φασούλης

call of duty wrote: καποια παραπονα για το games
1 ρε παιδια δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει αλλα με ενοχλησε πολυ που αλλαξαν το red dot του MW2 και εβαλαν αυτο του Cod 4..........μα γιατι να βγαλουν τοσο ωραιο attachment?
2 μονο εγω εχω τοσο μεγαλο προβλημα να παιξω με φιλους?μεχρι στιγμης δεν εχω παιξει ουτεε μια φορα με φιλο μου,εχετε και εσεις τετοια προβληματα?

Υπάρχει πολύς κόσμος που έχει το ίδιο πρόβλημα, δοκίμασε το πολλές φορές και θα μπεις τελικά.

Geonick wrote: ερωτηση προς οσους το εχουν ηδη παρει.
gameplay time γνωριζουμε? Το battlefield ειναι 10-12 ωρες περιπου.

Μην περιμένεις θαύματα κανα 6-7ωρο στο normal.

More
11 Nov 2011 18:07 #101303 by Άγγελος Φασούλης

Call of Duty: Modern Warfare 3 review

Ο Price, ο Soap και τα άλλα παιδιά.
Review

Μάνος Γρυπάρης

More
21 Nov 2011 17:20 #101701 by eliminator
Bans στο Call of Duty: Modern Warfare 3

Χιλιάδες χρήστες έγιναν ban από το online mode λόγω cheating.

Τα cheats ξαναχτυπούν και στο Call of Duty: Modern Warfare 3. Πάνω από 1.600 χρήστες έγιναν ban για cheating, glitching και hacking, όπως ανακοίνωσε ο Robert Bowling της Infinity Ward, ο οποίος επεσήμανε ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή προς όσους παραβιάζουν τους κανόνες.

Τα περισσότερα από αυτά τα bans αφορούν την έκδοση για PC, ωστόσο οι ποινές παρατηρήθηκαν και στις κονσόλες. Η Infinity Ward δουλεύει ώστε να διορθώσει τα όποια bugs υπάρχουν και τα οποία εκμεταλλεύονται οι επίδοξοι cheaters. Ο Bowling μας συμβούλεψε να αναφέρουμε όποιους χρήστες δούμε ότι cheatάρουν, μέσω της επιλογής "report player", που υπάρχει στο nickname όλων των χρηστών στο Lobby. Στη συνέχεια η αναφορά πηγαίνει στην Infinity Ward και το cheating ανακαλύπτεται από τα stats ή μέσω βίντεο. Η διάρκεια του ban είναι συγκεκριμένη, ανάλογα πάντα με τα όσα έχει πράξει ο χρήστης.

Η Beachhead Studios, υπεύθυνη για την εφαρμογή Call of Duty Elite , επεσήμανε ότι θα έχει ολοκληρώσει το development μέχρι την 1η Δεκεμβρίου, ημέρα όπου και η υπηρεσία θα είναι έτοιμη για χρήση. Κύριος λόγος της καθυστέρησης είναι ότι οι developers είχαν προβλέψει ότι οι περισσότεροι gamers θα συνδεθούν από το PC. Τελικά διαψεύστηκαν, καθώς το 80-90% όσων παίζουν online συνδέονται από κονσόλες (προφανώς λόγω της πειρατείας). Στην Beachhead δουλεύουν επίσης στην αποτροπή των cheaters και των hackers. Τέλος, όλα τα premium members θα λάβετε +30 ημέρες επέκτασης συνδρομής εντελώς δωρεάν, ως ανταμοιβή για την ταλαιπωρία σας. Φυσικά το Call of Duty Elite θα τρέχει για όλους ελεύθερα και χωρίς συνδρομή.

Μάνος Γρυπάρης

More
25 Nov 2011 21:00 #101872 by glaz_7
Παιδια κανω εγκατασταση κανονικα και οταν παω να ανοιξω το .exe μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει

file write error

modern warfare 3 couldnt write a file.the hard drive is probably full

τι εχει γινει εφοσον δεν εχω προβλημα με μνημες (ram 2gb,hdd 50gb free)?????

More
26 Nov 2011 11:46 #101885 by Άγγελος Φασούλης
Κοίτα σε ποιο δίσκο προσπαθεί να κάνει εγκατάσταση γιατί μπορεί να μην έχει αυτός αρκετό χώρο.

More
26 Nov 2011 17:20 #101897 by glaz_7

draginfable wrote: Κοίτα σε ποιο δίσκο προσπαθεί να κάνει εγκατάσταση γιατί μπορεί να μην έχει αυτός αρκετό χώρο.

Ενα σκληρο εχω και αυτος εχει χωρο....

More
26 Nov 2011 18:01 #101901 by Kostas Milonas
Ψαχνοντας στο ιντερνετ για πληροφοριες σχετικα με αυτο το μηνυμα καταλαβαινω οτι ειναι προβλημα στην εφαρμογη του crack του παιχνιδιου.

Δυστυχως δε μπορει να σε υποστηριξει καποιος για πειρατικα παιχνιδια...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
06 Dec 2011 17:04 #102516 by newbach
αν μπορει καποιος να με βοηθησει...το παιχνιδι τερματιζει στο 50%..ξερει κανεις γιατι?κ αν χρειαζετε να κανω κατι?