Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fortune's Run

More
16 Jan 2025 21:00 - 16 Jan 2025 21:01 #282833 by Γιώργος Χατζηϊωαννίδης
Το Fortune's Run ένα indie FPS σταματάει την ανάπτυξή του για περίπου τρία χρόνια, καθώς τόσο θα περάσει στη φυλακή ο μοναδικός developer του, γνωστός ως Dizzie.
Last edit: 16 Jan 2025 21:01 by Γιώργος Χατζηϊωαννίδης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Apr 2025 23:30 #285165 by Νίκος Γεωργόπουλος
Ο developer του Fortune's Run μπήκε φυλακή για 3 χρόνια

Το Fortune's Run ένα indie FPS σταματάει την ανάπτυξή του για περίπου τρία χρόνια, καθώς τόσο θα περάσει στη φυλακή ο μοναδικός developer του, γνωστός ως Dizzie.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω της σελίδας του FPS στο Steam , δήλωσε: "Έχω κάποια πράγματα που πρέπει να κάνω γνωστά, καθώς θα διακόψουν την ανάπτυξη του FPS. Έχω καταδικαστεί σε φυλάκιση για τα επόμενα τρία χρόνια. Είναι μια μακρά ιστορία, αλλά πριν γίνω developer είχα ζήσει μια πολύ διαφορετική ζωή, και δεν ζούσα με τον σωστό τρόπο. Η υπόθεσή μου είναι περίπου πέντε ετών, και περνάω όλη αυτή την περίοδο μέσα από νομικές διαδικασίες ενώ δουλεύω στο FPS. Τελικά κρίθηκα ένοχος και καταδικάστηκα, και θα φύγω τον επόμενο μήνα. Είναι κρίμα, αλλά είναι οι συνέπειες των πράξεών μου".

Ο Dizzie το περιέγραψε ως ένα "γρήγορο FPS με melee και shooting, platformer, immersive sim, role-playing, fever dream adventure story", το Fortune's Run έχασε πρόσφατα και τον άλλο του δημιουργό. Σύμφωνα με τον Dizzie, η πρώην συνεργάτιδά του άφησε το FPS για διάφορους λόγους, ένας εκ των οποίων ήταν μια σειρά προβλημάτων που αντιμετώπισε μετά από "μια αποτυχημένη χειρουργική επέμβαση".

Συνέχισε δηλώνοντας: "Η άλλη δημιουργός εγκατέλειψε το FPS. Αφού ανάρρωσε, από την επέμβαση, αποφάσισε ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον για την ανάπτυξη games. Ήταν υπεύθυνη για τον έλεγχο ποιότητας (QA) και για ορισμένα τμήματα επιπέδων, τα οποία εγκαταλείφθηκαν και αναγκάστηκα να τα καταφέρω μόνος μου όλο αυτό τον καιρό. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά κατάφερα, ουσιαστικά χωρίς να κοιμάμαι, να ολοκληρώσω όλη τη δουλειά ώστε να κυκλοφορήσει πριν φύγω". Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας, η ανάπτυξη θα διακοπεί πλήρως μέχρι να αποφυλακιστώ. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς θα είστε αναστατωμένοι και απογοητευμένοι, αλλά παρακαλώ να καταλάβετε ότι δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτα. Αυτές οι εξελίξεις είχαν ήδη δρομολογηθεί πολύ πριν ξεκινήσω να φτιάχνω το FPS και απλώς ξετυλίγονται αργά μπροστά μου όλη αυτή την ώρα".

Ο δημιουργός πρόσθεσε ότι πλέον "δεν βρίσκεται σε οικονομικά δεινή κατάσταση" καθώς το Fortune's Run "πούλησε καλά" και σημείωσε ότι "πιθανότατα θα μπορέσει να πληρώνει το ενοίκιο" όταν αποφυλακιστεί. Υπάρχει μια πιθανότητα, αν περιμένετε μερικά χρόνια, να μπορέσω να ολοκληρώσω την κυκλοφορία του. Στην πραγματικότητα, δεν έχει μείνει πολύ περιεχόμενο για να δουλέψω, καθώς έχω φτιάξει πρωτότυπα και προσχέδια των ελλειπόντων επιπέδων στον ελεύθερο μου χρόνο". Ο Dizzie σημείωσε επίσης ότι "το FPS δεν είναι εντελώς νεκρό, αλλά δυστυχώς, λόγω περαιτέρω κακών εξελίξεων, δεν είναι ξεκάθαρο τι θα συμβεί με αυτό".

Η ταυτότητα του Dizzie, όπως και το έγκλημα για το οποίο καταδικάζεται, δεν είναι γνωστά στο κοινό, αν και ο ίδιος παραδέχεται στο blog post ότι η ποινή του είναι αποτέλεσμα πράξεων βίας εκ μέρους του. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: "Ήμουν ένα πολύ βίαιο άτομο στο παρελθόν, και πλήγωσα πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου. Δυστυχώς, η ποινή δεν θα βοηθήσει καθόλου σε αυτό, αλλά υποθέτω ότι όλοι το γνωρίζουμε αυτό". Ο Dizzie ανέφερε επίσης ότι ένα νέο update για το Fortune's Run είναι στα σκαριά και θα κυκλοφορήσει πριν αρχίσει να εκτίει την ποινή του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.