Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Destiny

More
30 Jul 2014 03:07 #147259 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Destiny
Παίξαμε το Destiny στο PS4 και εκτός του live maxαρα έναν ακόμη χαρακτήρα, Titan, που με βόλεψε όπως ήταν αναμενόμενο καλύτερα από την Hunter με την οποία παίξαμε στο live.

Το σύστημα στόχευσης είναι υποδειγματικό και το user interface εύχρηστο, αν και στην αρχή άργησα να το συνηθίσω. Τα είδη των εχθρών, τα boss fights, ακόμα και οι μπάρες του user interface, είναι όλα σχεδιασμένα στην εντέλεια. Γενικά το Destiny μου προσέφερε μία από τις καλύτερες online εμπειρίες, τόσο στο gameplay όσο και στα γραφικά του. Ταξίδια με μηχανάκια -κι αργότερα περισσότερα οχήματα- μετάβαση σε όποιο σημείο του χάρτη θέλετε και πάνω απ' όλα Co-Op και Competitive Pvp.

Το Co-Op περίμενα να σηκώνει πάνω από 3 άτομα, κάτι που ελπίζω να δω στην τελική έκδοση ενώ το PvP είχε επίσης 3 άτομα σε κάθε ομάδα και προσωπικά πιστεύω ότι θέλει πάρα πολύ δουλειά και μεγαλύτερους χάρτες για να το ευχαριστηθώ όντως.

Κατά τα άλλα το θεωρώ από τώρα ένα από τα καλύτερα games του 2014. Με μια μεγάλη διάρκεια θα πετύχει σίγουρα. Η Bungie ξέρει τι κάνει και πάντρεψε άριστα τα στοιχεία RPG στο Destiny. Ποικιλία όπλων, armor και γενικά upgrades, ευχάριστο economy system και γενικά sci-fi περιβάλλον με τα όλα του. Τι άλλο να ζητήσει κανείς.

Highly recommended για μένα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jul 2014 03:23 #147262 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Sorry κιόλας αλλά σαν ΜΜΟfps δεν θα έπρεπε να βγει και σε PC έκδοση, σαν πικραμένος το λέω και εγώ :(
Yπάρχει περίπτωση να βγει στο μέλλον, ξέρει κανείς;

More
08 Sep 2014 19:08 #149256 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Destiny
Καλησπέρα έχω κάνει preorder το destiny και κατεβηκε επιτυχως.Οταν το ανοιγω λεει''renew the license on playstation store''παταω OK και με παει στο μενου του destiny και βγαζει Pre-order.Τι κανω εδώ παιδιά;;

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
08 Sep 2014 22:49 #149272 by Πιέρρος Φουστέρης
Ένα ωραίο βίντεο από την συνεργασία ενός fan με την Activision. Τσεκάρετέ το:

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
08 Sep 2014 23:03 #149273 by Γιάννης Πετρόχειλος

Badlorg wrote: Καλησπέρα έχω κάνει preorder το destiny και κατεβηκε επιτυχως.Οταν το ανοιγω λεει''renew the license on playstation store''παταω OK και με παει στο μενου του destiny και βγαζει Pre-order.Τι κανω εδώ παιδιά;;

Χμ, καλησπέρα, κατέβασες το Destiny με το ίδιο Account που το αγόρασες; Επίσης, όταν πας στη σελίδα του Pre-Order θέλει να σε ξανά χρεώσει;

More
08 Sep 2014 23:04 #149274 by Donnie Darko
Ναι στο acc μου στο badlorg που ειναι στο psn εκει το κατεβασα.με βγαζει αυτο Pre-Order 99.99€

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)

More
More
08 Sep 2014 23:06 #149277 by Donnie Darko
Αυτη που δίνει το Vanguard Armory!

More
08 Sep 2014 23:09 #149278 by Γιάννης Πετρόχειλος
Το θέμα σου αυτό σχετίζεται με κάποιο licence file! Αυτό που χρειάζεται κανονικά είναι να ξανακατεβάσεις το παιχνίδι. Στην ουσία δε θα ξανακατεβάσει όλο το παιχνίδι θα κάνει ένα check files και θα σου ξανακατεβάσει το licence file, αλλά κανονικά δε θα έπρεπε να σε χρεώνει! Άρα υπάρχουν 2 πιθανές λύσεις...1) Περιμένεις μήπως το πρόβλημα σου έγκειται στο ότι δεν είναι ακόμη διαθέσιμο το Destiny και 2) πας στο ιστορικό του λογαριασμού σου και πατάς να το ξανακατεβάσεις δωρεάν! Στο PS3 θα πήγαινες Αccount Management-->Transaction Management αλλά επειδή είσαι μάλλον στο PS4 (στο PS3 δεν υπάρχει pre-load) θα πρέπει να ψάξεις που είναι οι αντίστοιχες επιλογές γιατί δεν γνωρίζω!

More
08 Sep 2014 23:12 #149279 by Donnie Darko
PS3!Στο Download List Δεν υπαρχει το Destiny!Στο Transaction Τιποτα σοβαρο Απλα λεει
Payment From Wallet!