Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefield 4

More
20 Mar 2014 01:39 #142104 by Νίκος Τριανταφύλλης
Κυκλοφόρησε το νέο trailer του expansion pack του Battlefield 4,
Naval Strike με 4 νέους χάρτες για το multiplayer κομμάτι του. Κυκλοφορεί για τους Premium mebmers στις 25 Μαρτίου και για όλους στις 8 Απριλίου.

[youtube:j818dw7v]
[/youtube:j818dw7v]

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Apr 2014 23:25 #142910 by Γιώργος Λόλας
Στο Naval Strike έβαλαν και τον Μεγαλόδοντα καρχαρία που έψαχναν οι παίκτες από καιρό! Τελικά τον βρήκαν και είναι... τρομακτικός!

[youtube:3aejw2bw]
[/youtube:3aejw2bw]

[youtube:3aejw2bw]
[/youtube:3aejw2bw]

More
30 Apr 2014 18:47 #143896 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Battlefield 4
Δείτε πως μπορείτε να νοικιάσετε τον δικό σας server κάνοντας κλικ εδώ .

More
06 May 2014 19:51 #144265 by Jester
Replied by Jester on topic Battlefield 4
Console gamers του Battlefield, σηκωθείτε και χειροκροτήστε!

Η DICE ανακοίνωσε στο Battlelog ότι πλέον είναι διαθέσιμο και για εμάς το Squad Join σε beta έκδοση. Ναι, ναι, πλέον κυρίες και κύριοι θα μπορείτε να κάνετε κάτι αυτονόητο για ένα competitive tactical shooter, δηλδή να φτιάξετε premade ομάδα με τους φίλους σας και να μπείτε όλοι μαζί σε ένα lobby, όντας στην ίδια Squad. Και αποκτήσατε αυτή την πρωτοποριακή δυνατότητα (που στα CoD υπάρχει από...πάντα) μόλις 7 (επτά) μήνες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Ναι, ξέρω δε θα έπρεπε να γκρινιάζω, η DICE άκουσε το feedback και προσέθεσε ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαμε. Αλλά...θα έπρεπε να υπήρχε από την αρχή!!! Ή τουλάχιστον να έχει μπει στο πρώτο patch (κάτι που έγινε με τα private lobby στο Titanfall π.χ.), όχι 7 μήνες μετά.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι παίρνουν εκεί στη DICE. Είχαν ένα προϊόν με εξαιρετικό υπόβαθρο, με όλα τα φόντα να σκίσει πραγματικά, μια χρονιά που το CoD είναι μέτριο και...το φορτώσαν με bugs και ελλείψεις που ακόμα βασανίζουν τους παίκτες (μετά από 9 update παρακαλω βλέπω rubber banding στα 24άρια lobby του Xbox 360, η Dawnbreaker κολλάει σχεδόν πάντα, το balancing στα όπλα είναι τουλάχιστον κακό και δεν θέλετε να αρχίσω να μιλάω για το PC). Και τι απαντούν σε όλα αυτά...α ναι, σας βάλαμε squad join...7 μήνες μετά...Έλεος!

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
10 Aug 2014 00:28 #147781 by Κωνσταντίνος Χαραχλάνης
ΜΑζέψτε όπλα, redbull, monster και την παρέα σας και απολαύστε την δωρεάν εβδομάδα για το Battlefield 4.!! Δείτε περισσότερα εδώ: Battlefield 4: Δωρεάν για μια εβδομάδα στο Origin. Εγω θα το δοκίμαζα με άνεση αλλά το pc μου δεν ξέρω αν θα αντέξει το σοκ της εγκατάστασης! :)

More
25 Aug 2014 19:04 - 25 Aug 2014 19:05 #148578 by Ilias Korolis
Replied by Ilias Korolis on topic Battlefield 4
το εχω αγορασει (δυστυχως) για XBOX 360 οπως και το Premium για τα Add On

όπως επισης και για το XBOX One (μαλλον θα αγορασω και το Premium ξανα καθως εχασα την τελικη ημερομηνια)

καλο παιχνιδι για να παιζεις με παρεα.

Υ.Σ ειπα δυστυχως γιατι στις αρχες ειχε παρα πολλα προβληματα και το θεωρω απαραδεκτο.

απο την μια φωναζουμε για την πειρατεια και απο την αλλη καποιος δινει κατι ευρω για αγορα του παιχνιδιου και δεν μπορει να το παιξει (μεχρι να γινει επρεπε να περασουν κατι updates....)

Με εκτίμηση
Last edit: 25 Aug 2014 19:05 by Ilias Korolis.

More
28 Oct 2014 14:44 - 28 Oct 2014 14:46 #151136 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Battlefield 4
Έχεις Premium στο Battlefield;Παίρνεις πρόσβαση σε Battlefield 4 Community Test Environment για PC :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Επειδή όπως είναι γνωστό το Community Test Environment είναι μόνο διαθέσιμο για PC,Η Συνδρομή σας σε κονσόλες,PS3,PS4 Xbox 360 η Xbox One Θα σε πάνε σε πρόσβαση για PC :cheer: :cheer:
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εγγραφείς η να συνδεδείς στο Origin χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σου Σε αυτό το Link . Και μετά κατεβάστε το Origin και κατεβάστε το CTE client μέσα στο Origin.
Και το καλύτερο της υπόθεσης;Δεν χρείαζεστε να έχετε το παιχνίδι για τα PC :evil: :evil: :evil:

Το Community Test Envriment δίνει τους παίχτες δυνατότητες Early Access σε μελλοντικές προσθήκες, Οι παίχτες μπορούν να κάνουν FeedBack και να βοηθούσουν εμ Tweaks Settings η και φυσικά επιδιόρθωση των Bugs. :woohoo:

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)
Last edit: 28 Oct 2014 14:46 by Donnie Darko.

More
28 Oct 2014 14:58 #151140 by Ilias Korolis
αρκετά έκανα το "πειραματόζωο" ή αλλιώς BETA στο συγκεκριμένο παιχνίδι (καθώς το πήρα από την πρώτη μέρα) για το 360 μαζι και το PREMIUM ευτυχώς που στο XBOX One δώσανε παράταση και κατέβασα δωρεάν πρώτα το παιχνίδι λόγω EA Access και μετά το PREMIUM

πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι το πάθημα μου έγινε μάθημα (δεν ξανά αγοράζω παιχνίδι από την πρώτη μέρα και χωρίς να δω σχετικές πληροφορίες)

Με εκτίμηση

More
16 Nov 2014 00:51 #152286 by A
Replied by A on topic Battlefield 4
Καλησπέρα παιδιά.

Είμαστε ένα από τα παλιότερα clan της Ελλάδας στον τομέα του Online Gaming και ιδίως πάνω στο Battlefield.Μια ομαδα που έχει σαν στόχο να είναι ανταγωνιστική και παράλληλα να διατηρεί ένα ευχάριστο κλίμα μεταξύ των μελών της.
Δεν είμαστε απλά άλλη μια απρόσωπη clan, αλλά μια παρέα φίλων.
Ωστόσο όμως κάνουμε μια νέα προσπάθεια από το μηδέν, να μαζέψουμε ξανά άτομα και να αναδιοργανώσουμε το κομμάτι το οποίο βλέπει την αγωνιστική πλευρά του παιχνιδιού,μέσα από προπονήσεις και την χρήση teamspeak για καλύτερη επικοινωνία.
Σκοπός μας είναι να παίξουμε σε διάφορα τουρνουά και στο ESL,και να μάθουμε μέσα από ήττες και νίκες.
Έχουμε το δικό μας bf4 server και TeamSpeak.
Εάν θέλεις να γίνεις μέλος και είσαι άνω των 18 στείλε αίτηση εγγραφής www.grof.gr .

Reload, Rev Up, Ride out

More
16 Nov 2014 10:43 - 16 Nov 2014 10:46 #152294 by Ilias Korolis
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση (γνωρίζουμε ποιοι είστε και τι είστε) ας είναι καλά τα spam e-mails που δεχόμαστε ενώ έχουμε ζητήσει την διαγραφή μας από την λίστα σας καθώς δεν είμαστε μέλη της ομάδας σας.

Με εκτίμηση
Last edit: 16 Nov 2014 10:46 by Ilias Korolis.