Σταματα να γραφεις οτιδηποτε διαβαζεις εκτος απο την πηγη. Δηλαδη την BioWare και το swtor.com. Γενικος σταματα να αναδημοσιευεις λαθος πληροφοριες χωρις να εχεις κανει την αναλογη ερευνα πρωτα.
Η κυκλοφορια του παιχνιδιου ειναι 20.12.11 σε Ευρωπη και Αμερικη.
Οταν αρχικα πριν κατι μηνες η BioWare ειχε ανακοινωσει οτι θα κυκλοφορησει στις 20.12.11 στην Αμερικη και στις 22.12.11 στην Ευρωπη ειχε φαει τρελο flame απο το Ευρωπαικο Community. Ετσι αναγκαστηκε να αλλαξει την ημερομηνια και να το κυκλοφορησει και στις δυο ηπειρους την ιδια μερα.
Και τωρα εσυ μας λες οτι θα το κυκλοφορησει πεντε μερες πιο νωρις στην Ευρωπη σε σχεση με την Αμερικη ;
Και ποιος λες να εχει δικιο. Εσυ που μαθαινεις πληροφοριες μια στο τοσο απο ξεκαρφωτα email η εγω που ειμαι το πρωτο Ελληνικο μελος του SwToR.com, που διαβαζω επι τρια χρονια καθημερινα το φορουμ τους. Που εχω προ-παραγγειλει την συλλεκτικη εκδοση απο την πρωτη ημερα και που ημουν Beta tester σε δυο διαφορετικα client ;
Για τσεκαρε μια τι γραφει το Origin.com που ειναι το Official store της EA. Για τσεκαρε το swtor.com της BioWare. Τα Darthhater.com,AskAjedi.com,TorWars.com,TheOldrepublic.gr να δεις τι ημερομηνια εχουν για Αμερικη και Ευρωπη.
Και μετα ελα να μου πεις ....
Αντε γιατι μια συγγνωμη εκανα λαθος δεν βλαπτει που και που ...