Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγαπημενα sequel

More
06 Jul 2011 03:47 #95381 by kostisg7
Με αφορμη το review για το Dungeon Siege III οπου ουσιαστικα μιλουσε για την καταστροφη ενος sequel ειπα να ανοιξω ενα τοπικ στο οποιο μπορειτε να γραφετε τα αγαπημενα σας sequel παιχνιδιων.Ξεκινω με τα δικα μου:

Assassin's Creed 2 ενταξει το πρωτο Assassin's Creed ηταν πολυ καλο ομως το sequel ηταν καταπληκτικο και κατα τη γνωμη μου η αιτια που απογειωθηκε ετσι η σειρα
Uncharted 2 αν και το πρωτο μερος δεν το επαιξα το εβλεπα πιστευω οτι το δευτερο μερος ηταν πραγματικα το κατι αλλο εξαιρετικο παιχνιδι
Εχω ακουσει και για το Mass Effect 2 ομως δεν εχω παιξει το πρωτο μερος και ετσι δεν εχω αποψη παντως το δευτερο ηταν καταπληκτικο

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jul 2011 10:21 #95385 by Kostas Milonas
Αγαπημενα sequel:

Gears of War 2: Στο Single player ηταν σαφως καλυτερο απο πρωτο με την εξαιρεση της ελλειψης σοβαρων boss fights. Στο multi ειναι αλλη ιστορια, αλλα προσωπικα το ευχαριστηθηκα πολυ.

Diablo 2: Σε ολα τα σημεια καλυτερο απο το πρωτο, κυριολεκτικα σε ρουφουσε για να το παιξεις οσο γινεται πιο πολυ (παραξενο για παιχνιδι της Blizzard :-p)

Portal 2: Απο addon στο Orange Box σε πληρη τιτλο στο δευτερο μερος της σειρας το Portal 2 ειναι μεγαλυτερο και καλυτερο, ειδικα με την προσθηκη του Multiplayer.

και ενα μικρο bonus απο εμενα:

Ms Splosion Man: Δεν εχει βγει ακομα επισημα, αλλα επειδη εχω παιξει την beta που ειναι πολυ κοντα στο final και πραγματικα εχω εντυπωσιαστει αφου ειναι καλυτερο απο το Splosion Man, με πιο πολλες τοποθεσιες, νεα mechanics και πιο τρελους γριφους. Πραγματικα αξιζει να το δει καποιος οταν βγει :-)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
06 Jul 2011 12:04 #95387 by Βασίλης Δρέττας
halo reach γιατι ηταν το μονο παιχνιδι που με εκανε να δυσκολευτω τοσο πολυ στο campaing on legendary

Ninja gaiden 2 γιατι αν και δεν σου προκαλουσε τοσο μεγαλη εντυπωση οσο το πρωτο, διατηρουσε το κλιμα και προσφερε απειρα λιτρα αιμα
σιγουρα εχω και αλλα αγαπημενα sequel αλλα δεν μου ερχονται τωρα στο μυαλο

More
06 Jul 2011 13:52 #95392 by Σπύρος Λούης
Ένα από τα καλύτερα sequel φυσικά είναι το Witcher 2:Assasins of Kings απίστευτη πλοκή, σασπένς,γραφικά σίγουρα έδειξε πως είναι ενα βήμα παραπάνω απο τον προηγούμενο τίτλο.Ένα αλλο που μου άρεσε αλλα είναι λίγο παλιό ειναι το Tomb Raider 2 τα λόγια εκεί είναι περιττά.

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

More
19 Mar 2015 13:29 #158231 by Omnibot
Replied by Omnibot on topic Αγαπημενα sequel
Τα αγαπημένα sequel είναι πάρα πολλά και για να τα αριθμήσω θα χρειαστούν σελίδες με limx/@... Ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων.