Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Που μπορω να πουλήσω την κονσόλα μου?

More
26 Apr 2011 00:39 #92425 by X_ToY_SoldieR
Λοιπον θελω να πουλισω κονσολα,αξεσουαρ κονσολας,τηλεχηριστηριο και οτιδηποτε αλλο... Που παω? Δεν μπορω να βρω πουθενα στην Ελλαδα ενα καταστημα να αγοραζει σχεδον οτιδηποτε του δινεις κτλ. υπαρχει και δεν το ξερω? παρακαλω βοηθηστε με σε αυτο :) Ευχαριστο

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Apr 2011 00:44 #92426 by Νικολής Ασημάκης
Υπάρχουν καταστήματα, όπως το Console Club στο Ν.Ηράκλειο που αγοράζουν παλιές κονσόλες κλπ. Άλλος τρόπος είναι να πας στον τομέα αγγελιών του φόρουμ μας και να ανεβάσεις μια αγγελία, είτε για ανταλλαγή χέρι με χέρι είτε για αποστολή μέσω ταχυδρομείου κλπ. Που ξέρεις, όλο και κάποιος θα υπάρχει που θα ενδιαφέρεται.

More
26 Apr 2011 01:12 #92428 by Γιάννης Μπόκας
Μπορείς να πας εδώ και να γράψεις αναλυτικά ότι έχεις για πούλημα!

More
19 Mar 2015 13:40 #158235 by Omnibot
Αγγελία μέσω του site μας είναι η καλύτερη επιλογή για να πουλήσετε κάτι που δεν χρειάζεστε πλέον. Αφήστε που μπορείτε να βρείτε και πραγματικές ευκαιρίες!

More
20 Dec 2016 17:27 - 20 Dec 2016 18:11 #191224 by Panos Rodis
Replied by Panos Rodis on topic pou akrivos
Που ακριβώς είναι οι αγγελίες γιατί δεν μπορώ να τις βρω, το παιδί από κάτω έχει βάλει ένα link αλλά δεν δουλεύει μου λέει error.
Last edit: 20 Dec 2016 18:11 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
20 Dec 2016 18:13 #191228 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Four20 wrote: Που ακριβώς είναι οι αγγελίες γιατί δεν μπορώ να τις βρω, το παιδί από κάτω έχει βάλει ένα link αλλά δεν δουλεύει μου λέει error.

Καλησπέρα, όλες τις αγγελίες μπορείς να τις βρεις πατώντας εδώ .