Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Audiosurf

More
26 Jan 2011 12:46 #88694 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Αποτέλεσμα της δουλειάς ενός ανθρώπου, το Audiosurf δείχνει τον δρόμο για το πως μια ανεξάρτητη παραγωγή μπορεί να φτάσει ψηλά.

Ο δημιουργός του Audiosurf Dylan Fitterer, είχε στο μυαλό του να δημιουργήσει ένα Rhythm game σε μια περίοδο που τα Guitar Hero ξεκινούσαν την "θραύση" τους στην αγορά. Σε αυτό το διαφορετικό Arcade-Racing Rhythm τίτλο, χειρίζεστε ένα μικρό σκάφος (που θυμίζει έντονα τα Pod-Racers των Star Wars) πάνω σε μια προκαθορισμένη αιωρούμενη διαδρομή. Στο επίπεδο υπάρχουν διάσπαρτοι χρωματιστοί κύβοι, τους οποίους μαζεύετε, κάνοντας συνδυασμούς χρωματικών combos. Αυτά τα combos παρέχουν κάποια bonuses τα οποία χρησιμοποιείτε στη συνέχεια για να αποφύγετε τους "εχθρικούς" μαύρους κύβους ή να αυξήσετε την ταχύτητά σας. Επίσης, υποστηρίζονται διαφορετικά game modes και επίπεδα δυσκολίας, καθώς και παιχνίδι για δυο παίχτες.

Το κλου της υπόθεσης είναι ότι η διαδρομή που ακολουθείτε είναι random κάθε φορά και βασίζεται στη μουσική που ακούγεται στο background. Τα γρήγορα περάσματα αναπαριστώνται σαν κατηφόρες, ενώ όταν πέφτει ο ρυθμός, η διαδρομή ανηφορίζει. Φανταστείτε δηλαδή τον visualiser του Media Player να παρουσιάζεται σαν πίστα για sci-fi racing.

Το καλύτερο βέβαια, στοιχείο του τίτλου είναι οπωσδήποτε το γεγονός ότι μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε μουσικό κομμάτι έχετε στο PC σας, μέσα από το παιχνίδι, το οποίο θα αναλάβει στην συνέχεια να "μετατρέψει" σε πίστα/διαδρομή. Μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει παίζοντας ένα παιχνίδι που στο background "τρέχει" Power Metal. Οι συνδυασμοί που μπορούν να δημιουργηθούν είναι κυριολεκτικά άπειροι. Από περιέργεια και μόνο δοκιμάστε να βάλετε και κανένα τσιφτετελάκι....Ούτε εγώ τα αντέχω 8O , αλλά πραγματικά θα κλαίτε από τα γέλια!

[youtube:2ezlnasy]
[/youtube:2ezlnasy]

Τα τραγούδια σας μπορείτε να τα ανεβάσετε online στα leaderboards του παιχνιδιού. Το community δε που έχει δημιουργηθεί, αποτελεί ένα από τα βασικότερα υλικά της πετυχημένης συνταγής του Audiosurf.

Περισσότερα στο site του παιχνιδιού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jan 2011 15:07 #88710 by rafor
Replied by rafor on topic Audiosurf
Εμενα μου αρεσει παρα πολυ.Βεβαια στα refrens καπου τα εχανε λογω του πολυ γρηγορου ρυθμου!Παντως διαφερει ευχαριστα απο GH(Guitar Hero) και RB(Rock Band) και σιγουρα ειναι πολυ ενδιαφερον!Επισης το οτι μπορεις να προσθεσεις τα αγαπημενα σου τραγουδια που εχεις στο pc ειναι κατι που θα ευχαριστησει πολλους!

More
26 Jan 2011 17:45 #88737 by Μάνος Γρυπάρης
Για να βγάλεις το τσιφτεντεντέλι στο Audiosurf θα πρέπει να είσαι Ιάπωνας Imba με doctora στο Expert του Guitar Hero ή του Rock Band.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Dec 2012 13:14 - 30 Dec 2012 15:07 #117328 by Μαρία Αναγνωστοπούλου
Όταν δοκίμασα για πρώτη φορά το Audiosurf -πριν κανένα χρόνο- δεν μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί περίμενα ότι θα ήταν αρκετά κοντά σε games όπως το Frequency και το Amplitube για το PS2, τα οποία και θεωρώ δύο από τα καλύτερα rhythm games που υπάρχουν. Πίστευα δηλαδή ότι οι κινήσεις μου με το σκάφος θα επηρέαζαν τη μουσική. Όσο περνούσε ο καιρός ωστόσο άρχισε να με κερδίζει αυτό το ιδιαίτερο racing/rhythm game με τις πίστες οι οποίες "χτίζονται" από τη μουσική. Είναι εξαιρετικό το πόσο διαφέρουν οι πίστες ανάλογα με το κομμάτι που επιλέγει κανείς.

Δοκίμασα κάποια στιγμή να παίξω με τσιφτετέλι! Γέλασα με την ψυχή μου αλλά δε θα το ξανακάνω!
Last edit: 30 Dec 2012 15:07 by Μαρία Αναγνωστοπούλου.

More
27 Dec 2012 15:38 #117346 by Νικολής Ασημάκης
Είχα λιώσει στο demo. Κάποια μέρα ίσως το αγοράσω.