Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιά horror games έχετε παίξει μέχρι σήμερα?

More
29 Feb 2016 13:45 #177300 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Όλα τα Silent Hill, όλα τα Resident evil. Ακόμα και τα "κακά" τους παιχνίδια.(δυστυχώς)
Όλα τα FEAR,Amnesia, Lucius, Dino Crisis 1-2, Forbidden Siren, Obsure 1-2(ότι χειρότερο έχω παίξει), Alien Isolation, Metro 2033 και το Last Light, Sanitarium, Parasite Eve 2, Alone in The Dark 1-2-3 και του 2008, Slender, Among the Sleep, System Shock 2, Dead Space 1-2, Manhunt, Fran Bow.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Feb 2016 18:03 #177311 by Αρίστος Αθανασιάδης
F.E.A.R. 2 :Project Origin
F.E.A.R 3
Amnesia:The Dark Descent
Slender The Eight Pages
Five Nights At Freddy's
και σε λίγο καρό θα παίξω και Outlast B) :P :)

More
10 Mar 2017 14:59 #194944 by Αγγελική Γοργορίνη
Silent Hill 2
Silent Hill 3
Outlast
Amnesia: The Dark Descent
Amnesia: A Machine For Pigs
Layers Of Fear
Kholat
Araya
Resident Evil 7: Biohazard
The Evil Within
Alan Wake
Dead Space 2
Among The Sleep
... και συνεχίζουμε!

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
10 Mar 2017 15:06 #194946 by Angel
Λίγο το Amnesia Dark Descent
Metro Last Light αν το μετράτε
Λίγο το Dead Space 3 και θα παίξω το Resident Evil 7 το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
10 Mar 2017 16:04 #194957 by Καλλινίκη
Όλα τα Resident Evil
Obscure 1 & 2
Silent Hill Downpour
The Last of Us

*Πρέπει να 'ναι και άλλα αλλά μου διαφεύγουν προς στιγμήν.

More
10 Mar 2017 16:19 - 10 Mar 2017 16:25 #194961 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Kalliniki wrote: Όλα τα Resident Evil
Obscure 1 & 2
Silent Hill Downpour
The Last of Us

Κατάφερες και έπαιξες τα Obscure; Μακράν το χειρότερο παιχνίδι που έχω παίξει το 2 :p Το παίζαμε με τον κολλητό μου, το είχαμε νοικιάσει κιόλας επειδή μας είχε πει το παιδί στο video club που τα νοίκιαζαν ότι είναι γαμάτο.
Last edit: 10 Mar 2017 16:25 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
10 Mar 2017 16:26 #194963 by Καλλινίκη

Shikabane_Hime7 wrote:

Obscure 1 & 2
Silent Hill Downpour
The Last of Us

Κατάφερες και έπαιξες τα Obsure; Μακράν το χειρότερο παιχνίδι που έχω παίξει το 2 :p Το παίζαμε με τον κολλητό μου, το είχαμε νοικιάσει κιόλας επειδή μας είχε πει το παιδί στο video club που τα νοίκιαζαν ότι είναι γαμάτο.

Γιατί; Τι έχει; Εμένα το πρώτο μου άρεσε περισσότερο. Όταν δεν είχαμε ακομα ίντερνετ (δεν είχε έρθει ακόμη στο χωριό μου) αγόραζα διάφορα φθηνά παιχνίδια και ένα από αυτό έτυχε να είναι το Obscure. Εγώ πάντως πέρασα αξέχαστες στιγμές με το πρώτο αφού όταν ανακαλύψαμε ότι μπορούμε να παίξουμε 2 άτομα(με την αδερφή μου) το λιώσαμε. Το είχαμε σε PC και παλεύαμε με τον χειρισμό. Και το 2 δεν ήταν και τόσο κακό, λίγο το σενάριο έμπαζε από παντού.

More
10 Mar 2017 16:33 #194965 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Kalliniki wrote:

Shikabane_Hime7 wrote:

Obscure 1 & 2
Silent Hill Downpour
The Last of Us

Κατάφερες και έπαιξες τα Obsure; Μακράν το χειρότερο παιχνίδι που έχω παίξει το 2 :p Το παίζαμε με τον κολλητό μου, το είχαμε νοικιάσει κιόλας επειδή μας είχε πει το παιδί στο video club που τα νοίκιαζαν ότι είναι γαμάτο.

Γιατί; Τι έχει; Εμένα το πρώτο μου άρεσε περισσότερο. Όταν δεν είχαμε ακομα ίντερνετ (δεν είχε έρθει ακόμη στο χωριό μου) αγόραζα διάφορα φθηνά παιχνίδια και ένα από αυτό έτυχε να είναι το Obscure. Εγώ πάντως πέρασα αξέχαστες στιγμές με το πρώτο αφού όταν ανακαλύψαμε ότι μπορούμε να παίξουμε 2 άτομα(με την αδερφή μου) το λιώσαμε. Το είχαμε σε PC και παλεύαμε με τον χειρισμό. Και το 2 δεν ήταν και τόσο κακό, λίγο το σενάριο έμπαζε από παντού.

Και εμείς με το χειρισμό παλεύαμε, άθλιος τελείως. Αφύσικες κινήσεις οι χαρακτήρες στο παιχνίδι στα άλματα κλπ, θυμάμαι κακό voice acting και το σενάριο όντως έμπαζε από παντού, δεν έβγαζες άκρη. Πολύ άσχημη εντύπωση μου είχε αφήσει. Το setup ήταν που μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Σε σχολείο και έτσι με έφηβους και σκοτεινά μυστικά αλλά δεν...

More
10 Mar 2017 16:44 #194967 by Καλλινίκη

Shikabane_Hime7 wrote: Και εμείς με το χειρισμό παλεύαμε, άθλιος τελείως. Αφύσικες κινήσεις οι χαρακτήρες στο παιχνίδι στα άλματα κλπ, θυμάμαι κακό voice acting και το σενάριο όντως έμπαζε από παντού, δεν έβγαζες άκρη. Πολύ άσχημη εντύπωση μου είχε αφήσει. Το setup ήταν που μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον. Σε σχολείο και έτσι με έφηβους και σκοτεινά μυστικά αλλά δεν...

Με το χειριστήριο ήταν πολύ καλύτερα, με πληκτρολόγια δεν παλευόταν. Και εμένα αυτό μου άρεσε στο πρώτο, με τα σκοτεινά μυστικά του σχολείου και που έψαχνες να βρεις τι γινόταν και τον αδερφό της άλλης. Αντιθέτως, στο 2 που ήταν στο πανεπιστήμιο ό,τι να 'ναι. Αντιθέτως στο 2 άφησαν ένα σωρό αναπάντητα ερωτήματα αυτό ήταν που δεν μου άρεσε περισσότερο.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης