Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tumble (PS3 & PS VR)

More
27 Sep 2010 04:41 - 19 May 2017 17:35 #79624 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Όταν ανακοινώθηκε το PlayStation Move όλοι μας είχαμε αμφιβολίες για το πόσο ακριβές θα μπορούσε να είναι. Είχαμε άλλωστε δει το Wii το οποίο αν και φαίνονταν αρχικά να έχει την απόλυτη ακρίβεια τελικά τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Βέβαια όταν είδαμε την πραγματική δύναμη του χειριστηρίου της Sony καταλάβαμε αμέσως πως το gaming μπορεί να αλλάξει σε διάφορους τομείς. Βέβαια το μυαλό όλων πήγε αμέσως στα Action και στα FPS παιχνίδια όμως υπάρχουν και άλλα είδη παιχνιδιών. Ένα από αυτά είναι και τα puzzle games και το Tumble αποτελεί ένα από αυτά.

[center:1cjgkaxu] [/center:1cjgkaxu]

Η κεντρική ιδέα του παιχνιδιού βασίζεται σε κτίσιμο πύργων φτιαγμένων από τουβλάκια το οποίο εμένα μου θυμίζει Lego :D . Σκοπός σας τις περισσότερες φορές είναι χρησιμοποιώντας τούβλα τα οποία δεν έχουν πάντα το σχέδιο που χρειάζεστε να χτίσετε τον μεγαλύτερο που μπορείτε. Το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει όταν πρέπει να φτιάξετε πύργους κάποιου συγκεκριμένου ύψους χρησιμοποιώντας κάποια τούβλα τα οποία όχι μόνο είναι λίγα αλλά έχουν και σχήμα το οποίο δεν βοηθάει καθόλου στο όλο θέμα. Πέρα από αυτό άλλες φορές ζητείται να κάνετε αλλά πράγματα όπως το να καταστρέψετε έτοιμους πύργους όσο πιο πολύ γίνεται χρησιμοποιώντας νάρκες ή να προσπαθήσετε να οδηγήσετε κάποιες ακτίνες λέιζερ στο σωστό δρόμο χρησιμοποιώντας τούβλα με καθρέφτες. Εμένα προσωπικά όλο αυτό το πράγμα με κούρασε και σε συνδυασμό με τους μεγάλους χρόνους loading που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν λες και φορτώνει δεδομένα για τίποτε τρομερά γραφικά (που δεν έχει).

Το μόνο πράγμα που μπορεί να το κάνει αυτό το παιχνίδι λιγότερο βαρετό (όχι διασκεδαστικό) είναι το multiplayer που παρεμπιπτόντως για να το παίξετε χρειάζεστε και δεύτερο move. Στην ουσία πρόκειται για μια co-op έκδοση του κανονικού παιχνιδιού όπου πρέπει να κάνετε ακριβώς τα ίδια πράγματα μόνο που αυτή την φόρα υπάρχει και ο κίνδυνος να διαλύσετε τους πύργους που φτιάχνετε λόγω κάποιας πιθανής σύγκρουσης μεταξύ των παικτών. Βέβαια αν το πάρετε χαλαρά το θέμα πως σπαταλήσατε 10 ευρώ για αυτό το πράγμα ενώ θα μπορούσατε να τα είχατε χαλάσει σε κάτι που μπορεί να το θυμάστε περισσότερο στο μέλλον (πχ σε σουβλάκια), τότε ίσως σε κάποια σημεία που τα κάνετε όλα θάλασσα ίσως να σας φανεί κάπως αστείο το όλο θέμα. Μπα όχι δεν υπάρχει περίπτωση.

Το μόνο θετικό πάντως που μπορώ να πω για αυτό το παιχνίδι είναι η τρομακτικά απίστευτη ακρίβεια που διαθέτει στις κινήσεις που πραγματοποιείτε με το move ενώ σε συνδυασμό με μια 3D τηλεόραση η αίσθηση του τρισδιάστατου χώρου είναι ανεπανάληπτη.

[center:1cjgkaxu][youtube:1cjgkaxu]
[/youtube:1cjgkaxu][/center:1cjgkaxu]

Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ τον υπερ-μέγιστο αρχισυντάκτη μας που μου επέτρεψε να μην γράψω review για αυτό το πράγμα. Βέβαια με ανάγκασε να το παίξω αλλά τι να κάνουμε! (Μπορείτε να μαντέψετε πόσο θα έπαιρνε; :P )

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.
Last edit: 19 May 2017 17:35 by Χριστιάνα Θάνου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Sep 2010 09:12 #79628 by thanasis
Replied by thanasis on topic Tumble (PS3 move)
Απετουμε :mrgreen: απο τον γνωστο-αγνωστο αρχισυντακτη να δωσει να μην λυπηθει τον BigBoss και να του δωσει,αφου θελει,και αυτο το παιχνιδι για αποκλειστικο review...

More
27 Sep 2010 11:03 #79632 by Νικολής Ασημάκης
Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας;

More
29 Sep 2010 11:47 #79804 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
θα το παρω το tumble μόλις μου έρθει το move που έχω παραγγείλει"καλό πρέπει να είναι το tumble"

More
29 Sep 2010 23:43 #79939 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Καμένος puzzleρας; Σου προτείνω ειτε να περιμένεις για κατι καλύτερο είτε να παρεις το Sports Champions που ειναι 1000 φορες καλυτερο.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 May 2017 18:29 - 19 May 2017 23:50 #198684 by Χριστιάνα Θάνου
Το Tumble VR αποτελεί έναν τίτλο που περιμέναμε φυσικά στο PS VR αφού το είχαμε δει και στο PS3 για τα Move χειριστήρια. Το μοτιβο είναι γνωστό, πρέπει να βάλετε κουτιά διαφόρων σχημάτων το ένα πάνω στο άλλο και να σχηματίσετε το πυργάκι που πρέπει. Μπορεί να ακούγεται ενδιαφέρον και ΟΚ στην αρχή, η αλήθεια είναι ότι και εμένα με τράβηξε να φτιάξω τις κατασκευές που μου έδειχνε το παιχνίδι. Από την άλλη όμως όταν έχουμε να κάνουμε με VR games...το να παίζουμε με τουβλάκια όπως μικροί μου φαίνεται πολύ απλοικό.

Έπαιξα αρκετά και θύμωσα επίσης με το Tumble VR και ο λόγος είναι ξεκάθαρα ότι απαιτείται μεγάλη προσοχή και λεπτομέρεια σε όλα! Μπορείτε να περιστρέψετε το κάθε block που σας δίνεται για να το ταιριάξετε όσο καλύτερα γίνεται στην κατασκευή. Το θέμα είναι όμως ότι αρκετές φορές στην προσπάθειά μας να σηκώσουμε λίγο παραπάνω το block, να το γυρίσουμε και να το φέρουμε εκεί που πρέπει, ξεφεύγαμε απο τα όρια της PS Camera με αποτέλεσμα να βγαίνει το ενοχλητικό μήνυμα που μας λέει ότι πρέπει να μπούμε εκτός ορίων. Ένιωθα ότι ήμουν τόσο κοντά στο να φτιάξω το σχήμα που έπρεπε αλλά και τόσο μακριά!

Το Tumble VR δεν ξέρω σε ποιον θα το πρότεινα να το παίξει. Για εμάς τους "μεγάλους", θα είναι βαρετό μετά από λίγο. Σε ένα παιδάκι δεν ξέρω αν θα έβαζα PS VR να παίξει...οπότε κατά την άποψή μου ο συγκεκριμένος τίτλος ναι μεν μπορεί να σας τραβήξει για μία ώρα αλλά έπειτα καταντάει πολύ "λίγος".
Last edit: 19 May 2017 23:50 by Χριστιάνα Θάνου.