Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Λατρευεις το Gaming ?Αποδειξη !

More
21 Sep 2010 21:47 #79110 by Hercules
Μου αρεσει να παιζω LAN παιχνιδια στρατηγικης και FPS με τα παιδια στην γειτονια μου και περναμε καλα...Αυτος ειναι για μενα ο σκοπος του gaming να περναμε καλα :mrgreen:

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Sep 2010 21:50 #79113 by Aνέστης Αδαμίδης
ΟΚ, ίσως δεν έχω τόσα CD όσα εσύ Sephiroth, αλλά ό,τι παιχνίδι έχω παίξει(και είναι πάρα πολλά) το έχω παίξει αυθεντικό. Να ναι καλά το video club της γειτονιάς που είχε τις σωστές τιμές για το κατάλληλο χρονικό διάστημα και ο κολλητός μου που με καλούσε συνέχεια στο σπίτι του για να παίζουμε ό,τι δανειζόταν από το club αυτό. Μόνο κάποια του PS1 δεν παίξαμε σε αυθεντικά επειδή ξεκινήσαμε από πολύ μικροί(Γ' δημοτικού) και δεν είχαμε την οικονομική ευχέρια να πηγαίνουμε στο video club της γειτονιάς. Βασικά δεν υπήρχε κιόλας εκείνο τον καιρό. Οπότε ο μόνος που μπορούσε να μας παρέχει καινούρια παιχνίδια ήταν ένας περιπτεράς που πούλαγε αντιγραμένα σε χαμηλές τιμές, λόγω γνωριμίας.

More
21 Sep 2010 21:58 #79115 by Νικολής Ασημάκης
Δεν έχω τόσα παιχνίδια όσο εσύ, αλλά αγοράζω όσα μου αρέσουν όταν έχω λεφτά. Αναμείνατε εικόνα. :wink:

More
21 Sep 2010 22:27 #79120 by Lalo007
Τι να σου πω εγω παιζω και πειρατικα.Σε 4 μηνες μπαινω στα 17,και οπως καταλαβαινεις δεν εχω την οικονομικη ευχερια ακομα.Ζω και σε μια οικογενεια κατα του gaming.Και αν οχι κατα,απλα αδιαφορει.Και ετσι αναγκαζομαι να μαζευω τα χαρτζιλικια για να παρω κανεναν αυθεντικο τιτλο.No money,no honey.Αν κατεβαζαν ομως τις τιμες και οι εταιριες,να δεις τι ωραια που θα κερδιζαν την πειρατια...Τωρα εγω που ειμαι σχεδον αφραγκος τι να αγορασω?...

More
21 Sep 2010 22:49 #79124 by Ιβάν
Καλά ούτε και εγώ έχω τόσα πολλά! Αλλά αυτα σου έχω πιστεύω πως τα έχω λιώσει. Αν εσύ ολα αυτα τα έχεις παίξει τότε είσαι μάγκας!

Παιχνίδι εγώ έχω κατεβάσει αλλά βαριόμουν την διαδικασία και το αγόρασα. Δεν το θεωρώ κακό να κατεβάζει κανείς παιχνίδια. Για παράδειγμα ρε κάποιον μπορεί να μην αρέσει το παιχνίδι αλλά επειδή είναι καμμένος θα το κατεβάσει αντί να δώσει τα 50 ευρώ. Και αν όντος του αρέσει θα πάει να το πάρει για να μπορεί π.χ. να το παίζει και online χωρίς κανένα πρόβλημα! Ή κάποιος μπορεί να θέλει κάποιο παλιό παιχνίδι σου δεν υπάρχει πλέον στα καταστήματα όπως εγώ, τι θα κάνει?

More
21 Sep 2010 23:09 #79126 by Νικολής Ασημάκης
Δεν κάθισα να βγάλω φωτογραφία όλη τη συλλογή ακόμα, αλλά βρήκα κάτι φωτογραφίες που είχα βγάλει δυο από τα αποκτήματά μου, για τα οποία είμαι πολύ υπερήφανος.

Y.Γ.1 Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από κινητό, εξού η μούφα ποιότητα

Υ.Γ.2 Σε μερικές μέρες θα φιγουράρει και το τρίτο απόκτημα για το οποίο θα δηλώνω υπερήφανος κάτοχος, το οποίο δεν είναι άλλο από το The Witcher: Enhanced Edition - Platinum Edition.

More
21 Sep 2010 23:26 #79127 by Aνέστης Αδαμίδης
Το Heros of Might and Magic το εχω παίξει. Πολύ καλό.

More
22 Sep 2010 07:33 #79137 by Ιβάν
Κοίτα συμφωνώ αλλά για παράδειγμα το fifa που το έχω ξαναπαίξει δεν θα το κατεβάσω γιατί ξέρω ότι αξίζει τα λεφτά του και θα παω να το πάρω. Παιχνίδι από video club δεν έχω πάρει αλλά επειδή έχω έναν που φτιάχνει τους υπολογιστές εδώ τριγύρω και παίζει παιχνίδια. Του δίνω ξέρω εγώ 5 ευρώ και το παίζω! Εσένα Sephiroth σε κόβω για 20 και πάνω οπότε έχεις την οικονομική δυνατότητα να πάρεις ότι θέλεις και οπότε το θέλεις χωρίς να που λέει κανείς τίποτα. Εγώ έχω μαζέψει πάνω από 1000 ευρώ αλλά δεν μπορώ να τα πάρω και να παω να πάρω games κλπ γιατί ο πατέρας μου θα με "σκοτώσει" είναι που είναι που είναι κατά του gaming αν χαλασω και λεφτά σε αυτα τότε δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει!

More
22 Sep 2010 08:08 #79138 by Hercules

Sephiroth wrote: Το να περνας καλα εξυπακουεται hercules. Το θεμα ειναι ομως ,οτι οταν καποιος αγοραζει ενα παιχνιδι πειρατικο η το κατεβαζει απο το ιντερνετ ζημιωνει ετσι την εταιρια που το δημιουργησε.

Δεν ξερω τωρα ισως κανω λαθος...πολλες φορες παω σε ιντερνετ καφε για να παιξω με την ομαδα μου CS:S με αλλους παιχτες και βλεπω μια τους παιχτες της αντιπαλης ομαδας να βριζονται μεταξυ τους (μερικες φορες και εμας), τους Dotakides να βριζονται και να κοπαναν ποντικια στα επιπλα επειδη πεθανε ο χαρακτηρας τους (μα θα κανει respawn!!) και αλλους να βριζουν στο COD επειδη πεθαινουν και αλλοι να βριζουν καθως παιζουν WOW & Lineage...

Αυτοι δεν νομιζω να το χαιρονται...

Οσο για την αγορα πειρατικων ή το κατέβασμα απο το ιντερνετ εχεις δικιο...αλλα λεφτα εγω δεν εχω για ξοδεμα...εχω καμια 15 αυθεντικα και αυτα ειναι προσεγμενα με καλυτερα τα Orange Box & CS:S...και προτειμω να αγοραζω παιχνιδια αυθεντικα οταν εχουν καλο multiplayer...ειδεμι αν εχουν singleplayer μονο τοτε μαλλον θα τα κατεβαζω :?

The best place to go POSTAL is Greece...

It is going to be fun...

my cromosoms that define my sex are YY...so yes i am more man than you are...

More
22 Sep 2010 10:05 #79143 by Νικολής Ασημάκης

Sephiroth wrote: ΥΓ. Το ξαναγραφω ,κατεβαζοντας η αγοραζοντας ενα πειρατικο κανεις κακο στην εταιρια που αγαπας. Πολλες εταιριες με απιστευτους τιτλους στο ιστορικο τους "πεθαναν" απο την πειρατεια ..

Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα η Troika Games που παρόλο που έβγαλε παιχνιδάρες όπως το "Temple of Elemental Evil" ή το προσωπικό διαμαντάκι μου "Vampire: The Masquerade - Bloodlines" (δείτε και εικόνα moderator στην υπογραφή μου) έκλεισε λόγω μικρού αριθμού πωλήσεων. Αυτό το Bloodlines ακόμα το ψάχνω αυθεντικό σε λογική τιμή. :(