Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sega: Γενική Συζήτηση

More
30 Nov 2005 16:53 #6171 by Andriana
Εδώ θα αναφέρουμε ειδήσεις που αφορούν την Sega.

Συνεργασία SEGA & PETROGLYPH
www.petroglyphgames.com/press/segaann.html

Άντε να δούμε και ένα Sonic σε στυλ Strategy. Σειρά του είναι :armata crazy:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Dec 2005 19:23 #6206 by Μάνος Γρυπάρης
H Petroglyph έχει μέλη τα οποία έχουν δουλέψει στην παλιά Westwood απ' ότι διάβασα. Το ερώτημα είναι (επειδή δεν τα γνωρίζω): Αυτοί έφυγαν λόγω της συγχώνευσης με την EA Games ή λόγω του ότι δεν συμφωνούσαν με την εξαγορά?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 Mar 2006 21:23 #10466 by Μάνος Γρυπάρης
Η Sega ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Obsidian Entertaiment, μια προγραμματιστική εταιρεία η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή για την σειρά Neverwinter Nights.

’λλη μια μεταγραφή για την Sega η οποία παρουσιάζει ιδιαίτερη κινητικότητα στον χώρο των PCs (ιδιαίτερα μετά τα Warhammer 40K και Football Manager) αφού μέσα στο 2005 υπέγραψε συνεργασία και με τις προγραμματιστικές εταιρείες: Secret Level, Silicon Knights, Bizarre Creations, Monolith Productions (Condemned: Criminal Origins), Pseudo Interactive (Full Auto) και Creative Assembly (Total War series).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Mar 2015 16:35 #158033 by Omnibot
Όπως έχει πει κι ο Παντελής πιο παλιά σε μια συζήτηση με τον Μάνο, θα ήμουν κι εγώ πολύ ευτυχισμένο robot-άκι αν έβλεπα σύντομα μια νέα κονσόλα της SEGA. Το Dreamcast αδικήθηκε πάρα πολύ και πιστεύω ότι της αξίζει μια νέα ευκαιρία στη διαδικασία παραγωγής μιας νέας παιχνιδομηχανής.