rapperdelis wrote: Σε λίγες μέρες θα πάρω το Ico & Shadow of the Colossus HD αλλά θα ήθελα να πάρω άλλο ένα game μαζί μ' αυτό και είμαι ανάσεμα σε Red Dead Redemption Game Of The Year Edition & Portal 2 και τα δύο έχουν ίδια τιμή (€29.45).Πιο μου προτείνετε?
Και τα 2 παιχνιδια που αναφερες ειναι τρομερες επιλογες. Το Red Dead (και μαζι με το expansion) θα σου δωσει εγγυημενα 30-40 ωρες παιχνιδιου και αν ψαχνεις πραγματα και δοκιμασεις και το multi-player μιλαμε για πολλες ωρες. Εμενα πχ οτο παιχνιδι με 76% ολοκληρωμενο μου εχει γραψει 22 σχεδον ωρες. Βαλε σιγουρα ενα 6-7 ωρες ακομα για το undead nightmare το οποιο αν και το εχω τελειωσει ειμαι στο 50%. 30 ωρες περιπου που αν το ζοριζα πηγαινουν ανετα 40. Multiplayer εχω 70 ωρες ( θελει υπομονη μεχρι να μπεις σε αυτο το κομματι και να μη ξενερωνεις αν δεν τα πηγαινεις καλα)
To portal 2 ειναι αλλη κατηγορια παιχνιδιου. Puzzle-platform οχι παρα πολυ μεγαλο σε διαρκεια αλλα πραγματικο διαμαντι.
Ειναι αποκλειστηκα θεμα γουστου τι θα επιλεξεις. Οποιο ειδος σου αρεσει περισοτερο απο τα 2