Nikolis wrote: Ρε Roronoa, μιας και φαίνεται να ξέρεις και άλλα μαγαζάκια που το κάνουν αυτό και με καλύτερες τιμές έχεις να προτείνεις κανένα; Δηλώνω άσχετος... 
Βασικα εγω εκανα παντα ανταλλαγες σε ενα στην χαλκοκονδυλη το software center, εκει ανταλλαζα παιχνιδια με τα αλλα μεταχειρισμενα που ειχε με 3ε, πολυ καλυτερα απο το να πουλαγα το παιχνιδι που μετα θα επρεπε να πληρωσο παραπανω..Τις τιμες που αγοραζει δεν τις ξερω αλλα σιγουρα δεν θα πρεπει να ειναι χειροτερες απο το public αλλα μπορει ουτε και καλυτερες..Γιαυτο και λεω πως το Public δεν κανει και τιποτα παραπανω..Μονο αμα αποκτηση μεγαλυτερη ποικιλια..
Αλλα μου φανηκε υπερβολικο το 2e για ps2, εγω θα τα κραταγα αμα μου δινανε τωσα,τωρα σε αλλο μαγαζι οντως αμα σκεφτουμε το ποσο θα τα μεταπουλησουν ναι μπορει να τα πουλησουν 10ε αρα υπεθεσα πως λιγοτερα απο 4-5ε δεν θα ζηταγανε, αλλα 2??
Τωρα αλλα μαγαζια δεν θυμαμαι ονοματα, υπαρχει αυτο που ειπε ο panteleiakos που απο οτι θυμαμαι ειναι αρκετα καλο και πρεπει να εχει και μεγαλη ποικιλια..