Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Flower (PS3)

More
20 May 2009 21:28 #53064 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτό το παιχνίδι το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Sony...

[youtube:3vf2s1xw]
[/youtube:3vf2s1xw]

...πήρε 8,5άρια αβέρτα. Μήπως επειδή είναι...Sony? Δηλαδή, έλεος. Να φτιάξουμε κι εμείς κανένα παιχνίδι για 4χρονα να αποθεωθούμε.

YΓ. Κυκλοφορεί για Playstation 3. Το κατεβάζετε για μόλις 8 ευρώ από το Playstation Store. Ευτυχώς.
ΥΓ2. Το σενάριο με τις βαθμολογίες επαναλαμβάνεται. Σαν το LittleBigPlanet...

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 May 2009 18:06 #53190 by Γεράσιμος Βαγγής
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜkaaaaaay...

ξέρω γω μπορεί να έχει γαμάτο ήχο και τρελά γραφικά... μέχρι εκεί όμως..

More
12 Mar 2019 20:32 - 12 Mar 2019 20:35 #224017 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Flower
Η εταιρεία ανάπτυξης thatgamecompany και η Annapurna Interactive κυκλοφόρησαν το Flower και στα PC.

Το Exploration Adventure αποτελούσε πριν από μερικά χρόνια PlayStation exclusive. Κυκλοφόρησε αρχικά σε PS3, PS Vita και PS4, αλλά αργότερα ήρθε η σειρά των smartphones, ενώ πλέον μπορείτε να το παίξετε και στο PC σας.

Έχει κόστος 5,7 ευρώ και θα το βρείτε σε Steam και Epic Games Store.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 12 Mar 2019 20:35 by Μάνος Γρυπάρης.

More
01 Apr 2019 10:48 #224458 by Βασίλης Καψάλης
Flower review
Η απλότητα στο μεγαλείο της.

Μπορεί τα καλά γραφικά και το gameplay, το οποίο σε κάνει να φτάνεις τα όρια των ικανοτήτων σου να τραβούν το ενδιαφέρον των περισσότερων χρηστών, αλλά το Flower καταφέρνει να τραβήξει τα βλέμματα το κάνει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Έχοντας κερδίσει το βραβείου του καλύτερου Casual παιχνιδιού, καταφέρνει να ξεχωρίσει από το πλήθος των υπολοίπων games. Η εταιρεία πίσω από το Flower είναι η Thatgamecompany η οποία υποβοηθήθηκε από την εκδότρια Sony Computer Entertainment για να φτάσει το διάσημο πλέον Adventure στα χέρια μας. Η χαλαρωτική αύρα του παιχνιδιού ισοδυναμεί με μία βόλτα στο δάσος ενώ παράλληλα δίνει πολλά μηνύματα σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Διαβάστε ολόκληρο το review εδώ. .

you see but you do not observe...

More
01 Apr 2019 15:14 - 01 Apr 2019 15:22 #224460 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Flower (PS3)
Αυτό που με χαροποιεί από την είδηση είναι πως ακόμα και στις μέρες μας βγαίνουν τίτλοι για το PS3 καθώς σκέφτομαι το μέλλον του PS4. edit:Απ'οτι διάβασα είχε κυκλοφορήσει για PS3 εδώ και καιρό και πλέον κυκλοφορεί και στο PC.

Το παιχνίδι μπορεί και να το αγόραζα για το PS4 αν είχε διάρκεια πάνω από δύο ώρες (10 ώρες τουλάχιστον) καθώς με ενδιαφέρουν τα casual games το τελευταίο διάστημα και θα κάνω στροφή πρός αυτά στις επόμενες αγορές.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 01 Apr 2019 15:22 by Blood Prince.

More
01 Apr 2019 22:18 #224466 by Πελαγία Μαϊστρέλη
Το είχα παίξει όταν ήμουν γύρω στα 11 χρονών στο ps3 σε demo και είχα σκαλώσει. Ποτέ τελικά δεν το αγόρασα, αλλά νομίζω οτι το σύμπαν μου στέλνει σημάδια για το τι να κάνω τώρα που ξαναβγήκε στην φόρα...