Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σε ποιό παιχνίδι πιστεύετε πως δεν πιάνεστε?

More
18 Feb 2009 21:03 #50643 by Πασχάλης Μαυρωδής
Όπως δηλώνει ο τίτλος, πρόκειται για ένα topic που σας δίνει το ελέυθερο να καυχηθείτε όσο θέλετε αν πιστεύετε ότι υπάρχει κάποιο game στο οποίο απλά δεν πιάνεστε είτε γιατί έχετε κάνει κάποιο αξεπέραστο score, ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο... :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Feb 2009 21:58 #50648 by nick_name

More
18 Feb 2009 22:32 #50651 by Χρήστος Αρμυριώτης
Formula 1!!!! Έχω μάθει όλες τις πίστες απ' έξω! :mrgreen:

More
18 Feb 2009 23:01 #50652 by Νικολής Ασημάκης
KotOR 2. Το έχω τερματήσει άπειρες φορές.

More
19 Feb 2009 00:06 - 27 Apr 2017 16:49 #50653 by Μάνος Γρυπάρης
Ενδιαφέρον topic.

Fighting
Όλη η σειρά Street Fighter, αλλά κυρίως το 2.

Sports
Football Manager (αν υπήρχε πτυχίο θα είχα Master).
Fifa (το παλεύω)
Sensible World of Soccer: Είχα πάρει και το τουρνουά στο Amigathering 7 και μάλιστα με τον Παναθηναϊκό όταν οι άλλοι έπαιρναν Ρεάλ και Μάντσεστερ.

Strategy
Όλη η σειρά Command & Conquer και Red Alert τερματισμένη στο Hard. Είχα τρελό ranking και στο online. Αξέχαστες εποχές.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 27 Apr 2017 16:49 by Μάνος Γρυπάρης.

More
19 Feb 2009 22:51 #50691 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Οντως πολυ καλο Topic!!

Χμμ... Metal Gear Solid!! Δεν με πιανει κανεις, και κυριως στο MGS1 γιατι εκει πέφτει το λιωσιμο ακομη και σημερα! Το εχω τερματισει 64 φορες, ναι ναι και καθε φορα βλεπω ολες τις συνομιλιες και τα βιντεο :armata cigar:
I am the king of MGS!! :king:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 Feb 2009 23:05 #50693 by Πασχάλης Μαυρωδής

IloveCONSOLES wrote: Οντως πολυ καλο Topic!!

Χμμ... Metal Gear Solid!! Δεν με πιανει κανεις, και κυριως στο MGS1 γιατι εκει πέφτει το λιωσιμο ακομη και σημερα! Το εχω τερματισει 64 φορες, ναι ναι και καθε φορα βλεπω ολες τις συνομιλιες και τα βιντεο :armata cigar:

:D 64 φορές ε? Τις σημείωνες κάπου? :D Φαντάζομαι έχεις πάρει την καλύτερη βαθμολογία και τα σχετικά ε? Για θήμυσέ μου ποια είναι η καλύτερη βαθμολογία... Μήπως κατα τύχη φωτογράφησες και όλα τα φαντάσματα? :D

More
19 Feb 2009 23:21 #50696 by Μπάμπης Χαραλάμπους

SquallLeonheart wrote:

IloveCONSOLES wrote: Οντως πολυ καλο Topic!!

:D 64 φορές ε? Τις σημείωνες κάπου? :D Φαντάζομαι έχεις πάρει την καλύτερη βαθμολογία και τα σχετικά ε? Για θήμυσέ μου ποια είναι η καλύτερη βαθμολογία... Μήπως κατα τύχη φωτογράφησες και όλα τα φαντάσματα? :D

Εεε ναι.. Τις σημειωνω :| . Συγκεκριμενα: 51 φορες στο Playstation + 13 στο Game Cube :P BIG BOSS rank ειναι το μεγιστο! Οχι δεν μπορω να τραβίξω ενα στον Pscyco Mantis :( :( :( .

Ξερεις και εσυ βλέπω πραγματα για το MGS :armata tongue:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 Feb 2009 23:37 #50697 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Βασικα Ψευδωνυμε, στο Dragonball σεχω :twisted: :twisted: C'mon!

More
20 Feb 2009 00:05 #50700 by nick_name
Ασε ρε κρατα την δυναμη σου να παρεις καμια καμερα με καλη αναλυση :lol: οποτε θες i'll kill u :twisted: