Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παλιά μαγαζιά με video games

More
02 Feb 2009 23:33 #50270 by saxo
Θέλω να μου υποδείξετε και να προτείνεται μαγαζιά παλιά με κύρια ενασχόληση τους τα video game.
Ποια μαγαζιά γνωρίζεται στην Αθήνα και που;
Ξέρετε τι εννοώ, είναι τα μαγαζιά όπου μπορεί κανείς να βρει από παλιές κονσόλες, κασέτες Sega, nes, παιχνίδια psx κ.α
Αν κάποιοι δεν θέλουν να postαρουν εδώ για να μην θεωρηθεί διαφήμιση, ας στήλη π.μ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Feb 2009 14:27 #50431 by Μάνος Γρυπάρης
Στον Εγκέφαλο (Εγκέφαλος Computers), Μπόταση και Στουρνάρη Γωνία
Info-World. Ήταν πίσω απ' τη Στουρνάρη, τώρα έχει μετακομίσει στο Γαλάτσι, Λεωφ. Βεϊκου 62, τηλ 210-2136815

Πάντως εγώ από αυτά τα δύο ψώνιζα κάποτε καθότι...amigas :D
Η συμβουλή μου: Βάλε αγγελία στη Χρυσή Ευκαιρία για ότι θες να βρεις και θα έχεις αρκετά τηλέφωνα με προσφορές. Τσαμπα ειναι οι αγγελίες, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Feb 2009 14:53 #50436 by nick_name
game explorers πανορμου 31 αμπελοκηποι...εχει πολλα games μπες και στο www.gameexplorers.gr

More
16 Mar 2015 17:10 #158044 by Omnibot
Πέρα από τις απίστευτες αγγελίες που μπορείτε να βρείτε εδώ στο site, κάντε μια βόλτα στο κέντρο. Καταστήματα όπως το Software Center, GameStation καθώς και στο Μοναστηράκι έχουν retro-διαμαντάκια σε απίστευτες τιμές!