Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Browser games. Παιζετε?

More
08 Jan 2008 11:21 #39774 by Χρήστος Αρχοντάκης
Παιζετε καποιο browser game?Δηλαδη παιχνιδι το οποιο παιζεται online μεσω καποιου browser?Yπαρχουν διαφορα και τα πιο ετσι γαματα ειναι αυτα της Γερμανικης εταιριας Gameforge. Εγω ειμαι γραμμενος στο www.gladiatus.gr .Εσεις εχετε δοκιμασει καποιο τετοιου ειδους game, οπως bitefight?Περιμενω αποψεις και εντυπωσεις απο οσους εχετε παιξει κατι τετοιο.
Οσοι παιζουν gladi να ξερουν οτι θα με βρουν στο ταγμα CELTIC_GLADIATORS.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • New Member
  • New Member
More
08 Jan 2008 14:48 #39775 by a Guest
Replied by a Guest on topic Browser games. Παιζετε?
και το miniclip.com

More
08 Jan 2008 14:49 #39776 by Vassilis
Ναι πράγματι, εκεί μπαίνω και εγώ, btw έχω και player: Biltrax αν έχεις κάνε και ένα add ;)

More
08 Jan 2008 15:14 #39778 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ έπαιζα Bitefight και BattleKnight (είναι σαν το Bitefight αλλά με ιππότες) αλλά τα παράτησα λόγω του gameplay τους (άκου σε εκεί 8 ώρες δουλειάς! Έλεος!) και τώρα πια παίζω μόνο Popomundo.

More
08 Jan 2008 15:56 #39779 by Χρήστος Αρχοντάκης
Nikoli gladi δεν παιζεις?Ειναι πολυ γαματο.Και ειναι και το καλυτερο απο τα υπολοιπα της ιδιας εταιριας.Ειναι πολυ καλυτερο απο το battleknight και το bf.battleknight επαιζα και εγω αλλα ηταν πολυ μαπα το ολο interface.Επισης αν γουσταρετε στρατηγικης παιξτε KnightsDivine.Ειναι σαν το civilization αλλα online.Γαματο.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
08 Jan 2008 16:08 #39781 by a Guest
Replied by a Guest on topic Browser games. Παιζετε?
Έπεζα tribal wars, brower based strategy... Αλλά το παράτησα λόγω έλλειψης χρόνου. Αν υπάρχει ακόμα το προτείνω ανεπιφύλακτα!

More
08 Jan 2008 16:31 #39783 by Vassilis
Υπάρχει, και έπαιζα για ένα διάστημα, μου το είχε προτείνη ο DarkEmissary αλλά δεν με ενθουσίασε...

More
02 Feb 2008 21:34 #40245 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εγω παιζω πολυ ενα συγγεκριμενο παιχνιδι γιατι με κανει να λιωνω απο τα γελια λογω αναπηρικων ηχητικων εφε...<<Bubble>>

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Feb 2008 21:39 #40248 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Trouble apo to miniclip.. (sorry gia to 2post alla dio

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
16 Jun 2008 15:21 #43683 by Νικολής Ασημάκης
Ρε. παίξτε λίγο Popmundo (άλλαξε όνομα, έβγαλε το 2ο "Ο"