Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Browser games. Παιζετε?

More
16 Jun 2008 16:50 #43687 by Stevepredator
Ikariam καλό αλλά μόνο για λίγο καιρό γιατί μετά καταντάει βαρετό

Cause the only real predator is Stevepredator

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jun 2008 17:56 #43689 by Agelos Tsimidakis
Ένα παρόμοιο στο Popmundo είναι το Project Rockstar, στο οποίο αναλαμβάνετε το ρόλο ενός manager και σχηματίζετε groupakia ψάχνοντας για μουσικούς, τους βάζετε να γράφουν και να ηχογραφούν τραγούδια και επίσης μπορείτε να ανοίξετε το δικό σας στούντιο ή δυσκογραφική εταιρία τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι άλλοι παίκτες!

www.projectrockstar.com

More
16 Jun 2008 18:18 #43690 by Gabriel
to rockstar to eixa pai3ei einai poli psagmeno

More
03 Jul 2008 20:27 #44510 by Νικολής Ασημάκης
Είχα και ένα ακόμα, αλλά το είχα ξεχάσει. PoxNora.

More
25 Apr 2009 13:00 #52367 by Νικολής Ασημάκης
Ένας φίλος μου πρότεινε το παιχνίδι My Brute. Παίζεται ένα χαρακτήρα ο οποίος μπορεί να πάει μέχρι 3 φορές τη μέρα αρένα για να πλακωθεί με άλλους χαρακτήρες (τις μάχες τις βλέπετε ζωντανά αλλά δεν τις ελέγχετε). Είναι εύκολο παιχνιδάκι και έχει φάση. Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε να εγγραφείτε ως "μαθητές" του ήρωά μου, για να πάρω κανένα bonus xp! :P Σε αντίθεση με άλλα games εδώ παίκτες παίρνουν bonus xp μόνο άμα ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ άλλοι παίκτες στη σελίδα του ήρωά τους και όχι άμα δουν απλά τη σελίδα του.

More
07 Aug 2010 12:57 #76441 by Lalo007
Ικαριαμ απο τον Φεβρουαριο.Το εχω ηδη βαρεθει αλλα συνεχιζω για την παρεα. :wink:

More
07 Aug 2010 13:12 #76442 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Εγώ παίζω Grepolis και The West, ενώ πριν 3 βδομάδες άρχισα και το shakes and fidget αλλά δεν βλέπω να το συνεχίζω.

PC user forever !!!

More
07 Aug 2010 14:13 #76444 by Ιβάν
Εγώ παίζω από το προηγούμενο φθινόπωρο Φυλετικές Μάχες. Αν και τώρα το έχω λίγο βαρεθεί επειδή δεν με κατεβάζουν στο μέτωπο για να πολεμήσω, αλλά συνεχίζω.

More
06 Nov 2010 15:06 #83576 by Olga Chatzidaki
στο friv.com εχει πολλα και εξυπνα παιχνιδακια να περνας την ωρα σου..καιγομαι καμμια φορα εκει μεσα..χαχα

More
01 Mar 2020 21:11 #231979 by Blood Prince
Bitefight έπαιζα πρίν χρόνια.Τώρα το θυμήθηκα και λέω να ξανακάνω εγγραφή.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish