Το Sonic X Godzilla είναι το πιο τρελό crossover μέχρι τώρα - να η πρώτη σας ματιά
Από τον Charles Barkley μέχρι την Justice League, ο Godzilla έχει απελευθερώσει τις ατομικές του φλόγες σε πολλά κόμικς τα τελευταία χρόνια. Αλλά για το επόμενο crossover του, ο Βασιλιάς των Τεράτων κατευθύνεται στο Moebius για μια αναμέτρηση με κανέναν άλλο από τον Sonic the Hedgehog. Το GameWorld μπορεί να αποκαλύψει αποκλειστικά την πρώτη ματιά στο Sonic the Hedgehog X Godzilla, μια νέα μίνι σειρά πέντε τευχών που βάζει τον ταχύτατο της Sega απέναντι στον απόλυτο τίτανα. Οι εικόνες παρακάτω προμηνύουν επίσης την άφιξη της απόλυτης μορφής ζωής, του Shadow the Hedgehog, ο οποίος θα εμφανιστεί από το δεύτερο τεύχος και μετά.
Sonic x Godzilla #1
"Όταν ο Βασιλιάς των Τεράτων και άλλα εμβληματικά kaiju εμφανιστούν μυστηριωδώς στον κόσμο του Blue Blur, ο λαμπρός και κακός Dr. Eggman θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη των kaiju για τους δικούς του κακόβουλους σκοπούς. Μόνο ο Sonic και οι εκπληκτικοί σύμμαχοί του--συμπεριλαμβανομένων των Amy, Tails, Knuckles και Shadow--θα μπορέσουν να σταθούν εμπόδιο στον κακό και να προσπαθήσουν να στείλουν τα γιγάντια τέρατα πίσω στον κόσμο τους," αναφέρει η επίσημη σύνοψη της σειράς.
Γραμμένο από τον Nick Marino, εικονογραφημένο από τον Jack Lawrence και χρωματισμένο από τον Reggie Graham, το Sonic the Hedgehog X Godzilla θα δει επίσης αρκετά άλλα kaiju να εμφανίζονται, συμπεριλαμβανομένων εμβληματικών χαρακτήρων όπως η Mothra και ο MechaGodzilla. Το πρώτο τεύχος δεν χάνει χρόνο στην αποκάλυψη των τιτάνων, καθώς μια συνηθισμένη μέρα που ανατρέπει το τελευταίο σχέδιο του Dr. Eggman ανατρέπεται γρήγορα από την άφιξη των απειλών που έχουν μέγεθος ουρανοξύστη.
"Ο αφηγηματικός μου στόχος με το άνοιγμα του Sonic x Godzilla; Να πάρω μια κανονική μέρα στη ζωή του Blue Blur και να την καταστρέψω εντελώς! Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που όλοι θα δουν την πρώτη ματιά στη vision του Jack και του Reggie για το Station Square," είπε ο Marino. "Το σχέδιό μου ήταν να κρατήσω τους αριθμούς των πλαισίων χαμηλούς σε αυτές τις πρώτες σελίδες για να αναδείξω την κλίμακα της πόλης και να της δώσω χώρο να αναπνεύσει. Βυθίζοντας πλήρως σε περίπλοκη αρχιτεκτονική και τεράστια Action, η τέχνη του Jack ξεπέρασε τις μεγαλύτερες προσδοκίες μου. Στη συνέχεια, ο Reggie ήρθε και πρόσθεσε τόση ζωή σε όλα με μια απίστευτη παλέτα χρωμάτων γεμάτη από αφύσικη καταστροφή!"
Ο Lawrence πρόσθεσε ότι το Sonic x Godzilla του έδωσε την ευκαιρία να προσεγγίσει μια IP που ήταν καιρό στη λίστα επιθυμιών του. "Ο Godzilla είναι, νομίζω, η τελευταία IP στη λίστα καριέρας μου. Είχα σχεδιάσει να ετοιμάσω κάποια δείγματα για να αποκτήσω κάποια δουλειά με τον Godzilla, όταν η IDW με προσέγγισε ρωτώντας αν ήθελα να σχεδιάσω το Sonic x Godzilla," είπε ο Lawrence.
"Φυσικά, άρπαξα την ευκαιρία. Τα τέρατα είναι πιθανώς το αγαπημένο μου πράγμα να σχεδιάζω, αλλά σπάνια είχα την ευκαιρία τα τελευταία χρόνια. Τώρα εδώ είμαι να σχεδιάζω τον πραγματικό Βασιλιά των Τεράτων να ρίχνει καταστροφή στον κόσμο του Sonic και να απολαμβάνω κάθε βήμα, βρυχηθμό και έκρηξη ατομικής αναπνοής. Η συνεργασία με τον Nick ήταν απόλυτη χαρά, και όσον αφορά τα χρώματα, είχα μόνο ένα άτομο στο μυαλό μου και ζήτησα τον Reggie αν ήταν διαθέσιμος. Ευτυχώς για όλους μας, ήταν. Είμαι τόσο απίστευτα ενθουσιασμένος που οι άνθρωποι θα δουν αυτή τη φωτεινή, ζωντανή συμφωνία καταστροφής."
Οι χρωματισμοί του Graham δίνουν ζωή στην Action με ζωντανό τρόπο, και ο χρωματιστής αποκάλυψε πώς προσπάθησε να βρει μια ισορροπία μεταξύ του ζωντανού κόσμου του Sonic και της σκληρής καταστροφής για την οποία είναι γνωστές οι ταινίες Kaiju.
"Αρχικά, ήμουν μόνο υπογεγραμμένος για να χρωματίσω το πρώτο εξώφυλλο για τον Jack, αλλά οι συντάκτες ήταν τόσο ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα που ρώτησαν αν μπορούσα να χρωματίσω ολόκληρη τη μίνι σειρά! Ήταν ένα άμεσο ναι," είπε ο Graham. "Δεν είχα δουλέψει ποτέ σε πράγματα του Godzilla πριν, οπότε προσπάθησα να βρω μια ισορροπία μεταξύ των καρτουνίστικων χαρακτήρων του Sonic και των σκληρών kaiju. Έψαξα ιδέες από video games στα οποία είχαν εμφανιστεί τα τέρατα για να αποκτήσω μια ιδέα για το ποια χρωματική παλέτα θα τα έκανε να ξεχωρίζουν σε σχέση με το φόντο. Κατέληξα με αποχρώσεις μωβ στο φόντο ώστε όχι μόνο οι κύριοι χαρακτήρες και ο Godzilla να ξεχωρίζουν, αλλά και το γκρι του Mechagodzilla και του Egg Mobile του Eggman να μην συγχωνεύονται σε μια κανονικά γκρίζα αστική τοπίο."
Το πρώτο τεύχος του Sonic x Godzilla κυκλοφορεί στις 15 Ιουλίου, και οι προπαραγγελίες είναι τώρα διαθέσιμες.
Ο Godzilla έχει αντιμετωπίσει τόσο τα DC όσο και τα Marvel universes, έχει έρθει αντιμέτωπος με τις Teenage Mutant Ninja Turtles, και έχει συναντήσει ακόμη και λογοτεχνικούς χαρακτήρες όπως ο Sherlock Holmes, ο Dracula και ο Jay Gatsby στο Godzilla's Monsterpiece Theatre. Αν αυτό ακούγεται σαν καλή ανάγνωση, μπορείτε να αποκτήσετε όλα αυτά τα crossovers σε μορφή trade paperback αυτή τη στιγμή.
Θέλετε να ενημερωθείτε για τα κόμικς του Sonic the Hedgehog; Η τρέχουσα σειρά Sonic της IDW έχει υπήρξε απόλαυση, καθώς κάθε τεύχος έχει υπήρξε μια χρωματιστή έκρηξη διασκέδασης. Η καλύτερη επιλογή για να βυθιστείτε είναι να αποκτήσετε τις σκληρόδετες εκδόσεις, καθώς η κάθε μία συλλέγει τρία από τις κανονικές εκδόσεις trade paperback--περίπου 12 τεύχη συνολικά--και τις δημοσιεύει σε υπερμεγέθη μορφή.