Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οι αγαπημένες σας εταιρείες ανάπτυξης

More
11 Feb 2006 16:22 #8724 by Pantelis
Electronic Arts και ξερώ ψωμί.Αλλα δεν μπορώ να ξεχάσω και την πολυαγαπημενη S.I. (βλέπε manager...)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Mar 2015 16:30 #158031 by Omnibot
Σαν old-school gamer που είμαι μου αρέσουν ιδιαίτερα games της SEGA, Nintendo, Capcom, Atari και SNK. Όχι ότι οι υπόλοιπες εταιρείες δεν αξίζουν αλλά με αυτές έχω αποθηκεύσει αρκετές μνήμες στο hard drive μου.

More
16 Mar 2015 17:34 #158062 by Πας Παρτού
Γενικά δεν «συνδέομαι» καθόλου με εταιρείες. Αλλά αν ξεχωρίσω κάποιες:
α) Παλιά
οπωσδήποτε Lucasarts (λόγω adventures όπως Monkey Island, Day of the Tentacle, Grim Fandango)
επίσης θυμάμαι την Sierra (πάλι λόγω adventures)
θυμάμαι την Bullfrog (Theme Hospital, Dungeon Keeper 2)
και είχα (τονίζω το «είχα») σε μεγάλη εκτίμηση την Blizzard (κυρίως λόγω Starcraft)

πάντως υπήρχαν ένα σωρό καλά παιχνίδια από διάφορες εταιρείες. Σε μεγάλο βαθμό πιστεύω ότι τα μεγέθη έχουν αλλάξει κλίμακα. Το τότε μεγάλο δεν συγκρίνεται με το σημερινό μεγάλο αλλά είναι πιο κοντά σε πολλά σημερινά "indie".

β) Τώρα
Τώρα μόνο indie! Ναι είναι αλήθεια ότι κάποια πράγματα (πχ motion capture) για να γίνουν σωστά θέλουν μεγάλα στούντιο αλλά ειλικρινά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου.

Αν πρέπει να ξεχωρίσω μια εταιρεία για την οποία έχω πολύ θετική γνώμη: Paradox Interactive

More
More
16 Mar 2015 17:54 #158069 by Αγησίλαος Σιντόρης
1) Blizzard ξερετε πολυ καλα γιατι
2) Rockstar για gta φυσικα
3) Team 17 για τα αγαπημενα μου worms ( αγαπη απλα)

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
16 Mar 2015 17:57 #158070 by Νικολής Ασημάκης
1) Obsidian γιατί όλα τα RPG της τα λατρεύω
2) CD Projekt Red γιατί εκτός από γαμάτα παιχνίδια είναι και τίμια στον κόσμο
3) Paradox για όλα τα πετυχημένα πειράματα και grand strategy games

More
11 May 2019 15:36 #225078 by Blood Prince
Η From Software είναι η αγαπημένη μου με διαφορά.

Εχω φοβερές αναμνήσεις από το Dark Souls 2 SOFTS,όπου πέρασα μαμάτα και έχω και όλα τα achievements,επιπλέον στο Bloodborne τα έχω πάει πολύ καλά με όλα τα Trophies εκτός από την Blood Queen.....το παιχνίδι ήταν απλά φοβερό,πολύ καλή μουσική επένδυση αλλά και φωνητική στα πλαίσια της όλης ατμόσφαιρας και όταν βρώ χρόνο θα το λιώσω από την αρχή για το Platinum.

Στο μέλλον σκέφτομαι να αγοράσω το Dark Souls Remastered......το οποίο λογικά θα υπάρχει στην αγορά για καιρό καθώς κυκλοφόρησε πρόσφατα οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει να παράγεται και να κυκλοφορεί σύντομα όπως συμβαίνει με ορισμένα παιχνίδια του PS3 τα οποία είναι δυσεύρετα.

Αλλη αγαπημένη μου εταιρία είναι η Bethesda λόγω The elder scrolls και πιο συγκεκριμένα λόγω Skyrim καθώς κόλλησα για πολύ καιρό.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish