Μια artist της Sucker Punch πιθανολογείται ότι έχασε την "δουλειά των ονείρων της" έπειτα από σχόλια για τον Charlie Kirk
Με την κυκλοφορία του Ghost of Yotei να είναι πιο κοντά από ποτέ, υποτίθεται ότι θα ήταν μια εορταστική περίοδος για την Sucker Punch.
Αντιθέτως, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί σε μια κρίση αναφορικά με τις θέσεις εργασίας της, έπειτα από την πιθανή απόλυση μιας Senior Staff Character Artist η οποία σχολίασε τον θάνατο του Charlie Kirk. Ο Kirk ήταν ένας πολιτικός σχολιαστής ο οποίος πυροβολήθηκε κατά την διάρκεια μιας εκδήλωση στην Utah. Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν τον δράστη.
Η Drew Harrison η οποία είναι η αναφερόμενη Artist, σχολίασε την κατάσταση λέγοντας: “Ελπίζω το όνομα του δολοφόνου να είναι Mario ώστε ο Luigi να ξέρει ότι ο αδερφός του θα τον προσέχει.” Αυτό το σχόλιο αποτελεί αναφορά στον
Luigi Mangione
, ο οποίος κατηγορείται για τον περσινό θάνατο του CEO της UnitedHealthcare, Brian Thompson.
I hope the shooter’s name is Mario so that Luigi knows his bro got his back
— drew punching Nazis till I die (
@imodrew.bsky.social
)
September 11, 2025 at 1:36 AM
Η Drew έπειτα προχώρησε σε νέα δημοσίευση όπου υποστήριζε ότι τα σχόλιά της είχαν προωθηθεί στους εργοδότες της, δηλαδή στην Sucker Punch και στην Sony.
Maybe instead of emailing people’s employers y’all should be emailing your reps & demand gun control immediately
@imodrew.bsky.social
)
September 11, 2025 at 8:59 AM
Νωρίτερα σήμερα έγραψε: “Αν η καταπολέμηση του φασισμού είναι αυτό που μου κόστισε την δουλειά των ονείρων μου που έχω εδώ και 10 χρόνια, τότε θα το έκανα ξανά 100 φορές πιο δυναμικά.”
If standing up against fascism is what cost me my dream job I held for 10 years, I would do it again 100x stronger
@imodrew.bsky.social
)
September 12, 2025 at 1:17 AM
Από τότε έχει ενημερώσει τον λογαριασμό της στο
LinkedIn
, γράφοντας ότι η θέση της στην Sucker Punch τελείωσε τον Σεπτέμβριο του 2025. Προφανώς, τα σχόλια το οποία δημοσίευσε δεν αναδεικνύουν 100% ότι απολύθηκε από την εταιρεία, αλλά όλα δείχνουν προς αυτό.