Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έρευνα για εκδηλώσεις eSports (<5 λεπτά)

More
29 Jul 2019 19:02 #225955 by Glwndwr
Γεια σε όλους.

Είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής του Πανεπιστήμιου του Λίνκολν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή την στιγμή γράφω την πτυχιακή μου με θέμα τα κίνητρα επίσκεψης εκδηλώσεων eSports, αναλύοντας έξι συγκεκριμένα παιχνίδια (League of Legends, Dota 2, Overwatch, Street Fighter V, Counter Strike: Global Offensive and Rainbow 6: Siege).

Θα χρειαστείτε μονό λίγα λεπτά για να ολοκληρώσετε το ερωτηματολόγιο!

Το ερωτηματολόγιο περιέχει 9 ερωτήσεις, οι οποίες διερευνούν κατά πόσο διαφορετικοί παράγοντες επηρεάζουν την πρόθεσή σας να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις eSports.

Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εντελώς εθελοντική και ανώνυμη, οι μόνοι άνθρωποι που θα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα θα είναι ο ακαδημαϊκός μου επόπτης και εγώ Τα δεδομένα θα διαγραφούν μετά την ολοκλήρωση της πτυχιακής. Συμμετέχοντας σε αυτήν την έρευνα, επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 χρονών.

Link για το ερωτηματολόγιο: unioflincoln.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_ebrN3pON6YGTywB

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, αφήστε σχόλιο ή στείλτε μου pm αν έχετε ερωτήσεις!

Please Log in or Create an account to join the conversation.