Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
09 Aug 2014 17:15 #147767 by deratop
Replied by deratop on topic Now Playing...
Έxω αρκετά που δεν έχω ξεκινήσει αλλά θα τιμήσω το δώρο του gameworld που κέρδισα το sniper elite 3.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Aug 2014 19:30 #147773 by Νικολής Ασημάκης
Τερμάτισα σήμερα το Arkham Origins (παιχνιδάρα) και θα το συνεχίσω για τα collectibles και για να "καθαρίσω την πόλη από τους κακούς". Κατά τ'άλλα σκέφτομαι τι έχω όρεξη να πιάσω παράλληλα.

More
09 Aug 2014 20:28 #147774 by Αντώνης Καλογερής
Λέω να ανοίξω το Bioshock Infinite να δω πως είναι. :-k

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
11 Aug 2014 21:20 #147827 by Παναγιώτης Φιλίππου
Βρήκα ευκαιρεία τώρα που είναι καλοκαίρι να πάιξω το Assassins Creed 3 και το The Last of Us. Καιρός ήταν :p

• a Guest
  • New Member
  • New Member
More
12 Aug 2014 13:28 #147863 by a Guest
Replied by a Guest on topic Now Playing...
far cry 3 kai to termatizo se ligo..nomizo..vsk dn ksero :P

More
24 Aug 2014 03:31 #148422 by Γιάννης Μαύρενας
ξανάρχισα το Need for Speed Underground 2

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Είμαι λέων. Προχθές το έμαθα που έβλεπα Μενεγάκη. Όχι, δεν ξυπνάω πρωί για να δω πρωϊνάδικα. Απλώς εκείνη τη μέρα μόλις είχα μπει σπίτι και έβαλα τηλεόραση για να κοιμηθώ. Είχαμε πάει με τα φιλαράκια στο γήπεδο το προηγούμενο βράδι. Πολύ κούραση μωρέ αδελφάκι μου! Ξέρεις πως είναι να σε κυνηγάνε οι μπάτσοι και εσύ να κουβαλάς τρεις σιδερόβεργες, δύο κασόνια, ένα κρύπτοναιτ, ξέρετε αυτό που δένουμε τα μηχανάκια, και το πανό; Πήγαν να μας κλέψουν το πανό τα μου...α! Μας έκαναν ένα ντου, αλλά κατάφερα και το μάζεψα! θα το έχανα θα φρίκαιρνα! Δύο μήνες το έφτιαχνα! Όχι γιατί ήταν μεγάλο, αλλά γιατί έψαχνα να βρω πως γράφεται το «κουφάλες». Ο Μάκης ο Μπαζούκας μου έλεγε ότι γράφεται με αι!

More
24 Aug 2014 04:03 #148426 by Γιώργος Λόλας

More
24 Aug 2014 04:14 #148428 by alex
Replied by alex on topic Απ: Now Playing...
καλα εκανες ;ρ ειναι υπεροχο παιχνιδι το εχω τερματισει πανω απο 5 φορες

More
09 Oct 2014 23:58 #150277 by Αντώνης Καλογερής
Aυτή την περίοδο παίζω το Watch Dogs.Ξενέρωσα πολύ,αλλά όχι εξαιτίας κάποιου αρνητικού στοιχείου του παιχνιδιού,αλλά επειδή είχα φτάσει 38 lvl,είχα ξεκλειδώσει τα περισσότερα skill,είχα κάπου στο 1 εκατομμύριο χρήματα και εντελώς ξαφνικά χωρίς να καταλάβω πως,χάθηκαν όλα. :( :( :angry: :angry: Το περίεργο είναι πάντως ότι μπορώ να ανατινάξω τους σωλήνες,να αλλάξω τα φανάρια,να σηκώσω γέφυρες κτλ.Τώρα όμως,δεν μπορώ να ξεκλειδώσω ξανά τα slot στην μπαταρία και έτσι έχω μείνει μόνο με τις τρείς πρώτες γραμμές που ξεκινάς το παιχνίδι.Τέλος πάντων μακάρι να μην τύχει σε κανέναν άλλον,αλλά αν τύχει μην σπάσετε το παιχνίδι,θα είναι κρίμα,έγω άντεξα και παίζω ακόμα. :)

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
10 Oct 2014 14:39 #150304 by Petros
Replied by Petros on topic Now Playing...

NoGood! wrote: Aυτή την περίοδο παίζω το Watch Dogs.Ξενέρωσα πολύ,αλλά όχι εξαιτίας κάποιου αρνητικού στοιχείου του παιχνιδιού,αλλά επειδή είχα φτάσει 38 lvl,είχα ξεκλειδώσει τα περισσότερα skill,είχα κάπου στο 1 εκατομμύριο χρήματα και εντελώς ξαφνικά χωρίς να καταλάβω πως,χάθηκαν όλα. :( :( :angry: :angry: Το περίεργο είναι πάντως ότι μπορώ να ανατινάξω τους σωλήνες,να αλλάξω τα φανάρια,να σηκώσω γέφυρες κτλ.Τώρα όμως,δεν μπορώ να ξεκλειδώσω ξανά τα slot στην μπαταρία και έτσι έχω μείνει μόνο με τις τρείς πρώτες γραμμές που ξεκινάς το παιχνίδι.Τέλος πάντων μακάρι να μην τύχει σε κανέναν άλλον,αλλά αν τύχει μην σπάσετε το παιχνίδι,θα είναι κρίμα,έγω άντεξα και παίζω ακόμα. :)

ο καντεμιά όντος! Το έχεις Original; ή στο Steam; Εγώ παντος αυτο το καιρό παίζω World of Warcraft και Guild Wars 2 =)

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR