Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
14 Jan 2014 14:51 #139149 by Γιώργος Κύρος
Έφτασα στην μέση του The Last of Us. Το παιχνίδι είναι άψογο σε κάθε τομέα. Άξιο της κατηγορίας των Survival Horror.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jan 2014 20:59 #139177 by Νικολής Ασημάκης
Παίζω παράλληλα The Last of Us και Assassin's Creed 3 στο PS3.

More
15 Jan 2014 01:09 #139188 by Γιώργος Λόλας
Εγώ και κάτι άλλα παιδιά ξεκινήσαμε να παίζουμε Left 4 Dead 2 εδώ και κάτι μέρες. Συνήθως παίζουμε βραδάκι. Όποιος θέλει, μπορεί να παίξει και μαζί μας :)

More
16 Jan 2014 00:36 #139210 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Παίζω το Castlevania Lords of Shadow - Ultimate Edition για PC. Μακάρι να είχα προλάβει το L4D 2 εκείνη την ημέρα της προσφοράς στο Steam, να έπαιζα και εγώ κανα matchάκι...αλλά είχε "κρεμάσει" το σύμπαν εκείνη την φορά και δεν είχα χρόνο να προσπαθώ!!

More
16 Jan 2014 15:31 #139226 by Stamatimenos
Replied by Stamatimenos on topic Now Playing...
Baldur's Gate 1 enhanced, να 'δω αν άξιζαν οι αλλαγές. Πάντως με μερικά quest από modders, και το WeiDU, το BG1 γίνεται ΠΟΛΥ πιο πλούσιο και καλύτερο από το enhanced, και μάλιστα με λιγότερα λεφτά.
www.gog.com/news/enhance_the_gam ... rom_gogcom

Α, και τα βράδια The Walking Dead, season 1 (μη spoilάρετε).
Δεν είχα ΙΔΕΑ πόσο γαμάτο είναι, παρά τα όσα διάβαζα για αυτό.
Δεν ήμουν ποτέ fan των "παιχνιδιών με λίγους γρίφους και λίγο QTE και πολλά video", παρόλο που είμαι fan της σειράς. (Ναι, νόμιζα ότι είναι βασισμένο στη σειρά, μου πήρε αρκετή ώρα να καταλάβω ότι
:3sxynjj3

More
16 Jan 2014 18:41 #139234 by Γιάννης Λεv
Replied by Γιάννης Λεv on topic Now Playing...
Dark souls,το νέο μου dex/faith build εν αναμονή του Dark Souls 2 και μπορώ να πω ότι έχει πιο πολύ κόσμο από ποτέ στους servers, είτε για coop είτε για pvp.

More
04 Feb 2014 18:52 #140039 by Νότης Σιδεράκης
Τις τελευταίες μέρες έχω κολλήσει με το Batman Arkham Asylum ,Left 4 Dead Mass Effect 3(Τρελή παιχνιδάρα) και το Spyro Enter the Dragonfly(για να θυμηθούμε λίγο τα παλιά).

More
04 Feb 2014 19:46 #140042 by Νικολής Ασημάκης
Ξαναέβαλα το Σάββατο που μας πέρασε μετά από καιρό το πρώτο Deus Ex να προσπαθήσω να το τερματίσω. Αν και δεν κατάφερα να παίξω από τότε λόγω δουλειάς, έχω μια αίσθηση πως θα το πάω μακρύτερα από την τελευταία προσπάθεια, καθώς δεν μου φαίνεται πλέον τόσο απόμακρο. Ίσως βέβαια φταίει και το mod γραφικών που του έβαλα.

More
04 Feb 2014 20:12 #140043 by Alex Filos
Replied by Alex Filos on topic Now Playing...
Είχα σταματήσει στα Assassin's Creed αμέσως μετά το Brotherhood που με απογοήτευσε. Άνετα το χερότερο της σειράς μετά το πρώτο. Απόφάσισα, όμως, μες στις γιορτές να συνεχίσω επιτέλους τη σειρά αφού το 4 είχε πάρει τόσο καλές βαθμολογίες. Ως έξτρα πήρα και το 3 σε steam sale. Οπότε ξεκίνησα με το Revelations (πολύ καλύτερο απ' ότι περίμενα), συνέχισα με το 3 και τώρα είμαι στη μέση του Liberation. Συνέχεια έχει το 4 (το χω πάρει ήδη στο uplay) αλλά ίσως διακοπεί λίγο το σερί γιατί στο μεταξύ βγαίνει το Lighting Returns.

Παράλληλα στο λεωφορείο προς και από τη δουλειά κάθε μέρα, παίζω pokemon Y.

More
08 Feb 2014 16:13 #140269 by Γιωργος Φραζεσκαρος
Hearthstone Και Elder Scrolls Online

Ο Καρχαρίας όμως μου το παίζει τσανμπουκάς