Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
02 Jul 2013 00:57 #127217 by Νικολής Ασημάκης
Παίζω το Batman: Arkham Asylum στο PS3 και προσπαθώ να το τερματίσω (ξανά) όσο πιο γρήγορα γίνεται καθώς έρχεται και ένα Arkham City.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2013 03:57 #127227 by Nick Papadopoulos
Replied by Nick Papadopoulos on topic Now Playing...
Πρίν απο καμιά ώρα τελείωσα το The last of us.Πραγματικά αδυνατώ να παίξω κάτι άλλο ύστερα απο αυτή την εμπειρία οπότε το ξαναβάζω στην δυσκολία επιβίωσης...

More
05 Jul 2013 04:06 #127501 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Zaratoth το τελείωσες το XCOM; Είμαι στο τελευταίο boss/πίστα και τα βρήκα σκούρα!

More
05 Jul 2013 08:27 #127508 by Νικόλας Μαρκόγλου
Αυτήν την περίοδο ασχολούμαι με τον αγαπημένο μου Hitman. Μπορώ να πω ότι το παιχνίδι είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό. Απ' ότι βλέπω έχει μάλλον γεμάτη διάρκεια και οι περισσότερες από τις αποστολές προσφέρουν πολλά εξτρά ζητούμενα για να αυξήσουν με ωραίο τρόπο το replayability χωρίς να είναι αγγαρεία η ολοκλήρωσή τους. Οι Δανοί πάντως με εξέπληξαν με τον οπτικό και ηχητικό τομέα. Μεγάλη ποικιλία από καλοσχεδιασμένα περιβάλλοντα με έναν σκασμό από ομιλίες από τους NPC που προσφέρουν ζωντάνια στον κόσμο.

More
05 Jul 2013 10:56 #127515 by Νικολής Ασημάκης

aliengoa wrote: Zaratoth το τελείωσες το XCOM; Είμαι στο τελευταίο boss/πίστα και τα βρήκα σκούρα!

Όχι, καθώς βαρέθηκα και μου τελειώνει και το PS Plus. Θα το τσιμπήσω κάποια στιγμή για το pc να το ξαναπαίξω.

More
08 Jul 2013 11:06 #127730 by Γιώργος Λακαφώσης
Από χτες άρχισα το νέο Company of Heroes 2. Γενικά είχα σκοπό να το αρχίσω κάποια στιγμή αλλά μετά το αντίστοιχο review ψήθηκα ακόμα περισσότερο. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές αν και χρειάζεται κάποιος χρόνος για να το συνηθίσω. Πάντως το επίπεδο του Α.Ι είναι φουλ ανταγωνιστικό και δύσκολο.

More
18 Jul 2013 14:23 #128607 by Γιώργος Λακαφώσης
Παίζω το Ace Combat Assault Horizon. Είναι ίσως και το καλύτερο game που έχω παίξει και που αφορά σύχρονες αερομαχίες. Αν και είμαι οπαδός του HAWX νομίζω ότι το συγκεκριμένο είναι αρκετά καλύτερο και παρόλο που δεν είναι σε καμιά περίπτωση flight simulator είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί πολλή προπόνηση για να επιβιώσετε.
Σας το προτείνω με τα χίλια.

More
20 Aug 2013 10:20 #130678 by Βασίλης Σπετσιέρης
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch.Καλά τα RPG,αλλά ήρθε η ώρα και για ένα JRPG.

More
30 Aug 2013 13:53 #131341 by Βασίλης Σπετσιέρης
Finito Ni no kuni.Είμαι μεταξύ Demon's Souls και Infamous.

More
30 Aug 2013 13:56 #131342 by Γιάννης Σκιαδάς
Battlefield 3 multiplayer!!
Απλά τα σπάει. Το black ops και γενικά η σειρά cod έχει μείνει λίγο πίσω.